היי

היי ../images/Emo108.gif

אני חדשה ישנה, כאילו כתבתי פה פעם בכינוי "יעז" ואז הפסקתי ועכשיו אני חוזרת. אני בת 13 וקוראים לי יעל או אלה, לבחירתכם (לא, אל תשאלו). * את מלאת גאוה ולא מורידה ראשך לרגע גם כשאת נפולה ורד יגישו לפניך. תמיד יודעת, תמיד שופעת ועיניך תמיד פקוחות לראות מה שקורה כי אם מישהו עשה את אותו מיד צובעת וכשמסיימת את צועקת לא צעקת טעות ומחייכת חיוך מרושע ואולי לרגע תעצרי ואולי לרגע תחשבי אך את כמו דון קשוט בחיפושיך אחר הצדק וכנשפלתי את המשכת ולא עצרת ולא עזרת רק המשכת במטרותיך משאירה אותי מאחוריך

ChickaBla

New member
ממ

אני לא מספיק כשרונית או ותיקה בתחום הכתיבה כדי להעיר בדרך כלשהיא, ואני גם לא רואה סיבה למה לשנות את זה אהבתי =]

קודם כול,

נקודה בסוף. בכלל יש לי הערות על הפיסוק, אבל זה בהמשך. אבל ההערה שבאמת הכי חשובה לי, והייתי חייבת להפריד אותה מהשאר ולשים אותה ראשונה, זה שממש צרם לי שאין נקודה בסוף השיר. דבר שני, ברוכה הבאה לפורום
. ואמ, בקשר לשיר - לא התחברתי אליו. הרגשתי שאין בו שום דבר מיוחד, מסוג הדברים שאת קוראת ועוברת הלאה כי את זוכרת שקראת עוד המון כאלה. לא הרגשתי שהוא מחדש לי משהו בנושא או מציג דברים באור אחר. המבנה די משעמם וחוזר על עצמו. בקשר לפיסוק שהזכרתי בהתחלה - חוץ מאשר בבית הראשון ועוד פסיק קטנטן בשורה הראשונה של הבית השני, לא פיסקת בכלל. אפילו נקודות בסופי בתים אין, וזה מאוד צרם לי, והכי-הכי צרם זה החוסר בנקודה הכי חשובה בשורה האחרונה של השיר, הנקודה שסוגרת את השיר. אני יודעת שבדרך כלל אנשים חדשים מתמרמרים על זה שחברי הפורום לא מגיבים להם, וזה לא מופנה אישית אלייך, אבל החבר'ה החדשים שמצטרפים ובדרך-כלל מתמרמרים על חוסר תגובות - צריכים להבין שאנחנו לא מכונת תגובות, ואין מה להתמרמר או לכעוס מפאת חוסר תגובות. אנשים יגיבו אם הם ירצו, אם יהיה להם מה לומר, אם הם יאהבו את היצירה, אם יהיה להם זמן... כול אחד והשיקולים שלו. אני מבינה את ההרגשה הלא-כיפית, אבל שוב, אנחנו אנשים, לא מכונות, ואי אפשר לדרוש מאיתנו תגובות. אישית אני כן משתדלת להגיב להרבה אנשים ולהרבה יצירות, אבל לא תמיד יוצא לי או מתחשק לי, וגם לא תמיד יש לי מה לומר. אז להערות בסגנון "למה לא מגיבים לי?!?!" ו"וואי, תודה על התגובות
", לדעתי, אין פה כול-כך מקום. anyway, לענייננו, ברכות על ההצטרפות לפורום. מקווה שתהני ותמצאי את מקומך בו, שתכתבי ותלמדי ותשתפרי, ואני מחכה לראות יצירות נוספות שלך.
.

למעלה