היי מה המצב אנשייייים??? התגעגעתם אלי???
I iknow New member 13/1/04 #3 תרגעי עברו רק 4 דק' וחוץ מזה מה זה אי סי קיו פה? את באה ושואלת: מה המצב אנשים? את צריכה לכתוב דברים כגון: מה אתם חושבים על הXXXXX שקרה לאחרונה וכד' אבל חוץ מזה הכל טוב
תרגעי עברו רק 4 דק' וחוץ מזה מה זה אי סי קיו פה? את באה ושואלת: מה המצב אנשים? את צריכה לכתוב דברים כגון: מה אתם חושבים על הXXXXX שקרה לאחרונה וכד' אבל חוץ מזה הכל טוב
P PePener New member 14/1/04 #6 פששששש, את פשוט שופעת מידע נעמה, בואי תכתבי בסקרים וכאלה, עזבי אותך לשאול כל הזמן מה המצב, כולם בסדר הם רק עונים בשרשורים הקיימים.
פששששש, את פשוט שופעת מידע נעמה, בואי תכתבי בסקרים וכאלה, עזבי אותך לשאול כל הזמן מה המצב, כולם בסדר הם רק עונים בשרשורים הקיימים.
P PePener New member 15/1/04 #10 אתה בטוח שיש לך את זה? היא גדולה בשנה שנתיים, לא הרבה. אבל הנסיון חיייים, חיחיחי
N Ngirl New member 15/1/04 #20 פיטר... ../images/Emo108.gif חושף עליי מידע??? אתה יודע, אני יכולה לדבר בשם עצמי, וחוץ, יכלנו לשחק איתו קצת...
פיטר... ../images/Emo108.gif חושף עליי מידע??? אתה יודע, אני יכולה לדבר בשם עצמי, וחוץ, יכלנו לשחק איתו קצת...
P PePener New member 15/1/04 #21 ילדה, אני רואה שאת אוהבת משחקים חוץ מזה לא היית כאן, הייתי חייב לענות. ההודעה קראה לי