היי!

NasTy GirL

New member
היי!../images/Emo108.gif

אני לירי
אני רוצה להצטרף לפורום הזה, היו לו מלא מלא הודעות במומלצים, והפורום נראה לי נורא נורא נחמד... שלום! מי אתם?

jess ועוד

New member
הי לירי

איזה כיף את בחופש אני מבינה ... בין מה למה? מרוצה ??? איזה תוכניות יש היום לחופש??? אני כבר לא ממש מעודכנת מה יש לעשות בחופשים למרות שאני בבית כבר חודשיים... ספרי ספרי.. חבר ? חברות? מעצבנים?

NasTy GirL

New member
כן, אני בחופש...../images/Emo108.gif

בין ח´ לט´... אולי שנה הבאה אני אתחיל לעשות תואר ראשון במדעי המחשב, אבל לפני זה אני צריכה לעשות 2 מבחני התאמה [הראשון ביום שני, והשני בסוף אוגוסוט] וזה התוכניות שלי...להתכונן...
אני מאד מרוצה, מאד שמחה ומאושרת [בד"כ]...
היום אני לא עושה כלום, חוץ מלהאכיל את התוכים ולקבל משכורת...
חבר? היה, למזלי...חברות-כן, יש מלא מלא מלא [מתוקות נורא]... ויש אנשים מעצבנים...

sidi

New member
שלום

לירי, נעים מאוד אני סידיייי האיש והאגדה. ברוכה הבאה.

sidi

New member
ג´ס?

מה שלומך? לא נוסעים לפולניה היום? נכון וגם צנוע מאוד...

NasTy GirL

New member
...../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

למה צריכים להיות צנועים במשהו שיש להתגאות?

sidi

New member
ממממ

תראי אני אדם צנוע, אני לא אוהב לדבר על עצמי ולספר כמה אני חכם, כמה שאני גאון, כמה שאני יפה, טום קרוז?, בראד פיט? חחח מכוערים לידי. את מבינה אני לא אוהב לשבח את עצמי ואת הצניעות שלי.

shiraz2

New member
היי ילדה....

את מוכרת לי מכמה פורמים בעבר.....
ברוכה הבאה מתוקה, אני שירז, מאוהבת בהווה, אופטימית בעתיד.. ומה איתך? ספרי על עצמך קצת...
שירז

NasTy GirL

New member
סביר להניח...../images/Emo8.gif ../images/Emo108.gif

הייתי בהמון המון המון פורומים...
שאלה קטנה, זיהוי שירים, בנות, רעיונות מטורפים, דוליז, יומנה של שלומצי, אכזבות, מכתב שלא נשלח, אפי היקרה, סהר, בעיות בגיל ההתבגרות, ועוד, ועוד, ועוד...
אני לירי, עם קערת קוקו ביד, ואס קלאב סבן במחשב...
אני "רווקה" [ומכירה 5 שהיו מתים שאני כבר לא אהיה...], אוהבת את פינק, מאמינה שכלמישהו יש משהו שלא צריך להצטנע בו-אז שלא יצטנע [*אהם*סידי*אהם*], אוהבת תמונות של פיות, לרקוד, לשיר [למרות שאני מעדיפה שאף אחד לא יישמע אותי מזייפת...], לשמוע מוזיקה, להיות עם חברות, להיות במחשב, ואני חושבת שאני כותבת די יפה כששורה עליי המוזה...
נראה לי שזהו...אם אני אזכר בעוד, מבטיחה לכתוב...
נ.ב-אני מצרפת תמונות יפות של פיות...

למעלה