היי :)

oRockGirLr

New member
היי :) ../images/Emo105.gif

ביקרתי אצל נוירולוג אחר, ד"ר יצחק שילר. בנאדם מקסים
ענה לי על כל השאלות, נתן לי ספר שהוא כתב על אפילפסיה, אמר לי באיזה תרופה להשתמש, דיבר איתי יותר והיה הרבה יותר נחמד מהנוירולוג הקודם [אלי שחר
] שדאג לזלזל בי כשסיפרתי לו על דברים, בסך הכל הוא היה בסדר כשהוא הפנה אותי לEEG אבל הוא התעלם לגמרי מהכאבי ראש שלי. לעומת זאת, שילר נתן לי 5 הפניות בערך.. אחת מהן CT ממה שאני זוכרת:) ואני מקווה שיהיה בסדר התרשמתי ממנו ממש לטובה! אגב, גם המזכירה שלו מקסימה :) למישהו יצא להכיר אותו כבר?

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ד"ר שילר ידוע

כאפילטולוג - נוירולוג המתמחה באפילפסיה. יש לנו בפורום אנשים המטופלם אצלו. כמה זמן יש לך אפילפסיה ומאיזה סוג - גרנד מל, פטיט מל? את אחת הצעירות ביותר המשתתפת בפורום אם לא הצעירה ביותר אבל זה לא משנה. כולם שווים כאן. ראיתי מהכרטיס שלך שאת מתעניינת במוסיקה. יש לנו משתתף קבוע אחד שיש לו להקה. אם יהיה לו זמן הוא ייכנס.

qt1

New member
אהלן אור ../images/Emo13.gif

הנה את למי ששכח או למי שהגיע ולא מכיר...
אני מכירה את ד"ר שילר וגם את ביאטריס הנהדרת,(היא אחות מוסמכת לא מזכירה) באמת איש מאוד נחמד ומעניין יש להם גם שאלון מאוד מעניין שממלאים לפני שמגיעים בכל פעם. מה שם הספר? את אולי זוכרת? לצערי לא יצא לי לחזור אליו עדיין מפני שלא קיבלתי טופס 17 מהמרפאה שלי אבל אני מקווה לחזור אליו לביקורת מתישהו. תמסרי ד"ש , והם מאוד מוזמנים לכתוב כאן... הם באמת אנשים מאוד נעימים בעלי ידע חבל על הזמן. בהצלחה עם התרופות והמשך ערב נעים

oRockGirLr

New member
בנתיים ../images/Emo105.gif

אני לא ממש מגיבה לתרופה, זה יום ראשון שאני לוקחת. גם אצלכם היה ככה? קיבלתי דפלפט כרוניק. וכן, גם אני קיבלתי שאלון :) שאני אצטרך למלא לביקורת הבאה, אני שמחה לראות שיש פה עוד ביקורות טובות על ד"ר שילר. באמת.. אנשים שעשו לי את השבוע! כל כך נחמד להתחיל שבוע עם אנשים כאלה נחמדים:) לספר או יותר נכון ספרון, קוראים "אפילפסיה"

חייםלוי

Member
מנהל
תרופה כזו לא גורמת לתגובה ביום

הראשון. אני מציע שתקראי את המאמר על דפלפט כרונו הנמצא במאמרי הפורום - בשורה הכחולה. אשמח אם תוכלי לתת לי פרטים ביבליוגרפיים של הספר: שנת הוצאה, מו"ל. הספר לא נמצא בספריה הלאומית בירושלם ואם יהיו לי הפרטים אוכל לדאוג שהוא יגיע לשם.

oRockGirLr

New member
זו מין סדרת ספרונים ../images/Emo105.gif

בנושאי בריאות ורפואה הספר יצא ב1999 -ישראל [מן הסתם] הוצאה לאור - פרולוג

qt1

New member
כרונו כמו ליאור? זה ספרון או ספר?

אור אם זה כרונו אז ליאור כאן נוטל את התרופה ותוכלו להעזר אחד בשניה , במפגש הוא אמר שאין לו תופעות לוואי והוא מרוצה מאוד מהתרופה, אני מקווה שהוא יגיע לפורום מתישהו , הוא חייל אז אי אפשר לדעת מתי. לגבי הספרון של ד"ר שילר, קודם כל המון תודה על שסרקת, חיים יש אפשרות לצרף לטאגליין? צריך לדעת איך אפשר להשיג את הספר או הספרון ומה כתוב בו, אני רואה שהוא מיועד לרופאים? אולי אני אבקש ממנו להתארח כאן? הוא מקסים האיש הזה...

qt1

New member
יופי../images/Emo70.gif מה איתי../images/Emo35.gif

וברצינות, איך אפשר להשיג את הספר? ניתן לרכישה בחנויות? כי אם הוא לא היה אצלכם בספריה הלאומית בירושלים אז זה מאוד מוזר הא? ובוקר טוב ויום טוב

חייםלוי

Member
מנהל
ספרים של הוצאת פרולוג לא בעיה

להשיג בדרך כלל. יש לנו 20 ספרים בסדרה הזאת של פרולוג ומשום מה זה לא הגיע. הם כנראה שכחו לשלוח. עכשיו תבענו את זה מהם. ושיהיה יום טוב

למעלה