היי

היי../images/Emo10.gif

יומיים קשים עוברים עליי. זה התחיל בזה שאמא של מישהי מהעבודה נפטרה ואני שומעת כל היום "איזו מסכנה היא","אמא זו אמא","בטח זה נורא קשה לה.." (הם לא יודעים עליי) והרחמים האלה..זה מה שאומרים עליי אנשים שיודעים? זה המשיך בזה שאני בוכה.. ומתגעגעת המון המון והיא נורא חסרה. חוץ מזה,היום דוד של אמא נפטר ומחר ההלויה.כמעט לא נשאר אף אחד מהצד הזה וזה כואב. אוף. מזמן לא הייתי ככה.

היי הוקוס

לפעמים יש ימים כאלו...ימים קשים, כואבים ועצובים. צר לי שעלייך לעבור שוב רגעים לא קלים, אבל את הרי יודעת כבר שהם חולפים ואת יכולה להתגבר עליהם. כל אובדן מחזיר אותנו לאובדן שלנו והכל צף מחדש, מחזיר את הזכרונות והגעגוע ונדמה כאילו היה זה רק אתמול... שקלי לספר לסביבתך הקרובה בעבודה, שגם את חווית אובדן אם לא מזמן... ובכך תוכלי אולי להימנע מחלק מהתגובות ולהקל על עצמך. מאוד טבעי שמרחמים על מי שחווה אובדן ומוות במשפחה, זה בא ממקום של השתתפות, מניחה שגם את חשה כך לגבי אותה בחורה שאיבדה את אמה, לא? צר לי על דודה של אמך שנפטר ועל הרגשתך בענין. יודעת שיש ימים כאלה, אך יש גם ימים טובים יותר... מחבקת אותך

קודם כל, קבלי ../images/Emo201.gif חם ואוהב

אני זוכרת שגם אני בהתחלה שנאתי את התגובות של הרחמים, בגלל זה שמרתי מרחק מכל הסביבה הקרובה והרחוקה, שידעה על דבר מותה של אמי...אבל באיזשהו שלב החלטתי להתעלם... בכל מקרה, כמו שאיחוד האחת אמרה כדאי לך ליידע את הסביבה, גם כדי שלא יגידו דברים חסרי טאקט (שלא בכוונה) לידך... בנוסף, למדתי עם הזמן, שאנשים מגיבים לידיעה, לפי איך שאת משדרת שאת מרגישה כלפי העניין... משתתפת בצערך על מות דודך
תהיי חזקה ותחזיקי מעמד חמודה

הוקוס יקרה..

מה שלומך היום? מצטערת לשמוע על הימים הקשים.. מכירה את ההרגשה.. גם אני לא אוהבת את התגובות הללו.. אבל בסך הכל זה מגיע ממקום טוב.. מצטרפת לאיחוד... אולי כדאי לשתף מישהו בעבודה על האבדן שלך? מצטערת לשמוע על דודה של אימך..
איתך...

אדומה2

New member
הוקוס יקרה

אני מכירה את מה שאת מספרת- הכל! והתשובה לשאלתך- כן, לצערי. ככה אנשים מדברים עלינו גם. אבל זה גם תלוי במי את ומה את מקרינה, ואולי בהתחלה, אחרי שהם ידעו, הם היו מדברים עליך ככה גם, אבל אחרי שהיו מכירים אותך ואת החיוניות שלך, הם לא היו מדברים ככה. כן. עכשיו חשבתי על המשפט "מה שלא הורג מחשל". המממ. לא יודעת, אני מרגישה שכמה דברים אצלו מתו כשההורים שלי מתו, ואין ספק שזה חישל אותי, אבל אני לא יודעת אם הדברים שמתמו עם ההורים יקומו לתחייה. יש שיאמרו לי שההורות תחזיר אותם כמו עוף החול, אבל אני לא יודעת אם זה נכון. אני שולחת לך הרבה כוח יקירה.

נערת הקסמים שלי../images/Emo28.gif

מצטערת לשמוע על דודך,ברוך דיין האמת....קשה שהמוות מדפק על דלתנו... מקווה שתרגישו טוב,ומקווה שלא תקחי את הכל ככה כבד! אכן אנחנו מסכנות-שאין לנו אמא....אני מרגישה מסכנה....אכן כך... נשיקות!

מחבקת../images/Emo24.gif

קודם כל משתתפת בצעך על מות הדוד. ולהיות בלי אמא זה להיות יתומה ואף אחד לא מבין את החסר הזה אלה אם כן הוא נמצא שם. היי חזקה

Darkmatter

New member
היי...

עצוב לי לשמוע שקשה לך. שילוב של דברים רעים בתקופה קצרים זה באמת מאוד כואב. אני יודעת כמה כואב זה לשמוע על אנשים אחרים שמדברים על אמא. זה מציק וזה גורם לך לחשוב על המקרה שלך ועל מה אנשים חושבים עליך. אני גם משתתפת בצערך על מות דודה של אמך. אני מאחלת לך שיבואו אחרי הימים הרעים האלו, ימים הרבה יותר טובים!! מגיע לך!!! קבלי
ו
איתך.

עודליל

New member
../images/Emo24.gifמשתתפת בצערך והלוואי ולעולם

לא תדעי עוד אובדן וצער.

Ofra m

New member
כתבתי לך אך משום מה תגובתי לא

נקלטה,מה שרציתי לומר לך שתדעי שיש ימים כאלו וזה בסדר והם עוברים, כל החיים שלנו הם ירידות ועליות וחוזר חלילה, אף אחד לא הבטיח לנו גן של שושנים, אבל אנו יודעים להפוך מלימון לימונדה, גם אם זה נשמע נדוש זה כך, לא לפחד ממה שקורה לך עכשיו פשוט דעי שאת כרגע במצב כזה ואת חווה את המצב וזה נורמלי שזה כואב, ולדעת בתוכך שיבואו ימים שמחים .... מקווה שקצת עזרתי עופרה.

לולי80

New member
הוקוס יקרה.....

לא נכנסתי די הרבה זמן אז רק עכשיו ראיתי.... שוב... לא יודעת כ"כ מה להגיד... "מצחיק" איך צרות באות בצרורות.... פה בשבילך... לול

אתן חברות מקסימות..../images/Emo194.gif

לא הייתי כאן כי הלך המסך של המחשב.. ואתן כל כך חסרות לי (עכשיו אני מממחשב אחר) אצלי,קצת יותר קל. אין מה לעשות,החיים נמשכים. נכון? ת-ו-ד-ה

למעלה