היי

היי

בתור אחת עם שרידים של חרדה חברתית, ממש לא קל לי לכתוב את זה. אני מרגישה כמו להיכנס לחדר שכולם יושבים ומדברים בינהם ולצעוק "הגעתי". וכל המחשבות המחלישות של "מה יגידו" ו- "מה יקרה" רצות לי בראש. אז בלי לחשוב יותר מדי, הנה זה...

יכול להיות שחלק מכם שמו לב שנעלמתי בחודשים האחרונים. את הזמן הזה הקדשתי להתפתחות אישית ומקצועית, התמודדתי עם נושאים בריאותיים שונים , עברתי הרבה סדנאות ועשיתי בחינה מחודשת של הכיוון המקצועי שלי.

הגעתי למסקנה שמה שאני באמת רוצה לעשות בחיים זה לעזור לאנשים לחיות חיים טובים יותר, משוחררים מפחדים, כעסים ומחסומים רגשיים. והתשוקה העיקרית שלי היא לעזור לאנשים עם ח"ח, כי גם אני קצת כזו, ואני יודעת כמה זה קשה. היה רגע בזמן האחרון שחשבתי שלא תהיה לי אפשרות להמשיך ולעשות את זה, ונתקפתי יאוש נוראי, שלקח לי זמן להשתחרר ממנו. אני מקווה שזו היתה ירידה לצורך עליה וצמיחה.

אז עכשיו אני כאן וכולם יודעים את זה... ועכשיו עוד חמש דקות של התלבטות לפני שאני מקבלת אומץ גם לפרסם את זה...

Lichy87

New member
שלום שלום

מכירה את התחושה של פרסום הודעה ראשית לעומת תגובה על הודעה. כמו מוכנות לקבלה של מלוא תשומת הלב.
&nbsp
כל הכבוד על התהליך ועל המסקנה לעזור לאנשים. משום מה הזכיר לי שהיתה תקופה שכמעט סגרתי את הקבוצה שאני מנחה בנמל בגלל מיעוט משתתפים. כשכבר החלטתי לעשות את זה התקשרו אלי אנשים והיה לי קשה להגיד להם שכבר אין קבוצה ולכן בחרתי להמשיך איתה כרגיל ועם הזמן העניינים התאזנו עד כדי כך שהיום מגיעים בכל מפגש מעל עשרה אנשים, שזה הרבה.
באמת התחושה באותו רגע היתה שאם אני לא יכולה לתת מענה לאנשים שפונים אלי, אולי זה עלול להשאיר אותם בסימן שאלה לגבי המשך ההתמודדות שלהם. בפועל זו לא אחריות שלי אבל התחושה היא שיש לי פה כוח ויכולת לכוון אנשים שמתמודדים וזה פספוס לא לעשות את זה.
זו גם היתה התחושה שלך שהובילה לתסכול?
&nbsp
בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה ואשמח לשמוע ממך עדכונים

תסכול

תודה לילך על התמיכה

בתור עצמאית אני חווה רגעים של תסכול, כשדברים לא מסתדרים ותקופות שאין לקוחות. וגם המסקנה שלי היתה להמשיך בדרך הזו מבלי להתייאש. וגם לנסות דברים חדשים - למשל לעבוד גם באזור המרכז, וגם פתחתי ערוץ יוטיוב של אוכל טבעוני (שזה גם התגברות גדולה על הצורך שלי שהכל יהיה מושלם...)
שיהיה לכולנו רק טוב, ושנה חדשה עם הצלחות חדשות.

amit1515

New member
בהצלחה + התנצלות

הרבה בהצלחה!

בנוסף, ברצוני להתנצל על הודעה פוגענית שפרסמתי כאן לפני כשנה וכוונה גם אליך.

סליחה, ותודה על ההבנה.

ושוב בהצלחה!

תודה !

אני גם מתנצלת אם נשמעתי מתנשאת.
בדיעבד זה היה חלק מארועים שהובילו לחקירה פנימית ועבודה על עצמי.

למעלה