היי Im back

rubber duck

New member
היי Im back

נעלמתי לכם נעלמתי בכלל בשבוע האחרון כמעט ולא כתבתי לא מצאתי את הדרך להיכנס לשירשורים לא מצאתי את הדרך להוציא מעצמי דברים במקביל ליוו אותי כל מיני תחושות וחוסר כוח מסוים אז זהו אתמול זה השתנה עשיתי את מה שרציתי לעשות המון זמן סתם לקפוץ לכמה חברים פתאום התחשלתי להרגיש אחרת הרוגע החל לשוב עלי הבנתי המ עלי לעשות ובמה להתמקד אני עדיין אותו שרון
רק קצת יותר ממוקד
שלכם בהמון אהבה
שרון
ועוד משהו עברו 4 חודשים מהפעם הראשונה שניכנסתי לפורום 4 חודשים שבהם קרה כל כך הרבה ולא שמתי לב בכלל איך
תודה לכל החברות/ ים שכאן לצידי
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

שם ים

New member
((((((((שרון))))))))

כמה אוהבת.. מליון.. אתה איש מיוחד, ותודה ששבת.. שם ים.

שמחה בשבילך ../images/Emo24.gif

האמת, בפעם הראשונה שראיתי את האייקון החדש של החיבוק (זה ששמתי בכותרת) לא חשבתי שאני אשתמש בו כי הוא נראה לי דבילי כזה ויותר אהבתי את האייקון הקודם שהיה של החיבוק. אבל אין ברירה, זה בכל זאת אינטרנט וצריך להתאים את עצמי למגבלותיו. טוב זו היתה סתם הערה אבל העיקר הוא שאני באמת שמחה בשבילך שהשגת את מה שרצית. אני זוכרת שבפעם הראשונה שהתחלתי לכתוב כאן ברצינות, זה היה די מזמן ואז גם כתבתי במקביל בפורום אחר. ואז נכנסתי לכאן עם הרבה כאב, תהיות ופחדים. ועכשיו, מזג האוויר שבחוץ די מתאים להרגשה שלי עכשיו. אני מריחה שינויים באוויר, אחרי פורים שבו הרשיתי לעצמי להיות ילדה קטנה וחודש בערך לפני הפסח השלישי מחוץ לבית של ההורים שלי. ובכלל, כשאני קוראת את ההודעה שלך זה גורם לי לחשוב שמזג האוויר הנפלא שבחוץ עושה משהו לאנשים, וחשבתי שזאת רק אני.

דאקי יקר!!

ואני 4 חודשים מאז הכרתי אדם נפלא:)! כן!! שמחה שמוצא את הרוגע, שמחה שמוצא את עצמך, שמחה שאתה מבין את מה שעושה לך טוב! פשוט כך! קח את הזמן, גם אם לא יכול לכתוב >כמו שקרה לי בשבוע+ האחרון< זה לא אומר שאתה לא כאן. תמיד כאן. תכתוב, תצייר, תעשה את מה שאתה אוהב, תטוס, והעיקר תהנה. בלי לחץ. מקווה שתצליח לעשות עוד דברים שאתה מרגיש שהגיע הזמן לעשותם. בחיבוק, אני.

rubber duck

New member
תגובה לכולם ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif אין יותר

מזה
כיף לי שאתם פה
אוהב
שרון
ואכן האביב הגיע - הגיעה עונת הבננות
( דגם של טיסן שכל שנה בא לי להטיס באותה תקופה )

למעלה