היי HELP:)

sugarhigh

New member
היי HELP:)

היי לכולם, מה קורה? טוב זה נראה לי אחלה פורום, ואחלה מקום שיעזור לי בשאלה שיש לי אז ככה חשבתי להתחפש בפורים לטינקרבל ו . . . למישהו יש מושג מה עושים לגבי התלבושת? במקום 1 זה שמלה לבנה ובמקום אחר ירוקה מה עושים?! ו...מה לגבי הכנפיים המחודדות? יאללה ביי עזרה תתקבל בברכה

צריך לפתוח על זה דיון !

פורים בפתח- קרלוס במתח ! למה להתחפש ? האם מסכה בלבד או תלבושת קומפלט ? איך להתבלט ? האם להיות מיינסטרים ? השנה , יש סכוי שאני ואחי נתחפש ל...מגדלי התאומים (לפני) . עדיין לא סגור , עדיין לא התחלנו לעשות משהו בנדון , אבל זה נראה לי רעיון פיצוץ... ברור גם שבתחפושות , המגוון שלנו קצת יותר משעמם. בשנים האחרונות לא יצא לי להתחפש בגלל הצבא , והשנה נראה לי שאעשה משהו לא שגרתי , משהו חייתי. למה להתחפש?
????

sugarhigh

New member
אז הנה . . .../images/Emo88.gif

אני עכשיו פותחת דיון על תחפושות ומבקשת עזרה באיך להתחפש לטינקרבל

NasTy GirL

New member
אה! רעיון מצויין יש לי!!

קודם כל, רעיון מדהים-שרשור על פורים! אין לי רעיון איך להתחפש לזה...אבל יש לי רעיון לשידרוג התחפושת: תתחפשתי לסטינקרבל! שימי משהו מסריח, ואז תתחפשי לטינקרבל...מה דעתך? הנה כל הרעיונות של החברות שלי (כלומר: למה שהן יתחפשו): הילדה ממגרש השדים, פיסגירל (אין סיכוי, אסרתי עליהן...זה מה שאני מתחפשת אליו!), שטן, מלאך (יש אופצייה שאתחפש לזה, כי שנה שעברה התחפשתי לשטן...), זונה, גבר, בריטני ספירס (טוב, זו לא חברה שלי...אבל זה גם מגעיל וגם לא מקורי...!!!), זמרת אחרת (אני חשבתי להתחפש לפינק, אבל מייד ביטלתי...כי היא צבעה לבלונד...ואני לא ממש רוצה להתלבש בבגדים של מולאן רוג´ [אם קודם סתם הייתי צריכה לצבוע לוורוד, עכשיו זה לבלונד. ואתם יודעים כמה בלונדיניות יש בשוק...]), לבעל החיים (זה מה שאני גם מחשיבה כאופצייה...), פסל החירות...זה כבר המון-לא? בכל מקרה, את כל אלו אספתי מתחילת הלימודים... והנה כל הדברים להם התחפשתי מאז ילדותי: ליצן (נו, מי לא?!), מלכת אסתר (נו, מי לא?!), פרפר (נו, מי לא?!), מלכת התותים (נו, מי לא התחפשה לאיזושהיא מלכה?!). פה מתחיל החלק המקורי: כיתה ג´-רקפת כיתה ד´-נסיכת הלילה (טוב, אולי לא כ"כ מקורי...) כיתה ה´-החזיקו חזק...החזיקו מאד מאד חזק...שיא המקוריות-התחפשתי ל|בנהנה| בנהנה... כיתה ו´-התחפשתי למיני מאוס (אבל ממש ממש יפה...הדבקנו מדבקות עגולות לבנות על שמלת מיני אדומה [שדומה בול למיני מאוס!] ומצאנו אוזניים עם סרט קשיחות [וזה היה ממש יפה...], אמא איפרה אותי כמו מיני...ממש אהבתי את זה! הקטע הרע הוא שמתתי מחום [נו, עם בגדי גוף שחורים ועוד שמלה עבה...מי לא?! וזה היה היום הכי חם בשנה, לדעתי...]). כיתה ז´-שטן (השאלתי מחברה שלי תחפושת קנוייה של שטן...כל הפרחות של השכבה התחפשו לזה, אבל אני היחידה שהתחפושת נראתה עלייה טוב...נו, מה הפלא, תחפושת בשווי של 300 ש"ח...).עד הלילה האחרון לא ידעתי למה אתחפש ביום למחרת... וזהו... עד השחלטתי למה להתחפש! בטוח אעבור את השנה הזו בשלום!!!
@
@
לירי
@
@

טינקרבל זה פשוט וקל- כנסי כנסי

אז ככה לוקחים שמלה ורודה או צהובה שגזורה בסיומה בצורת זיגזגים כאלה, שמים כנפיים שקונים בכל חנות לתחפושות ולוקחים ביד שרביט וכמות אסטרונומית של נצנצים, כדי לפזר על אנשים.... ושיהיה בהצלחה- עיצה אישית שלי נסי לצפות בסרט פיטר פן של דיסני ותנסי לחקות את מה שהיא לובשת שם... אז למה אני התחפשתי בחיים שלי?!? הייתי קאובואית, (בלי נשק זה מסוכן אצלי בידיים), התחפשתי לטיפטיפון... (ממש מזמן), הייתי וילמה- אשתו של פרד פלינסטון, עם עצם אמיתית (של הכלב שלי) בשיער, הייתי חתולה, (חתולת מין אם תשאלו אותי... טייץ שחור צמוד, קשת עם אוזניים, בגד גוף שחור וזנב...), הייתי גיישה, עם קימונו ודוקים בשיער, הייתי זונה, עם בייבי דול- בן זונה יפה ומושקע... אבל זאת הייתה מסיבה סגורה, ויש עוד כל מיני כאלה ואחרים... אם מדברים על תחפושות מקוריות יש אחדשהתחפש פעם למכונת מוזיקה כזו שמחליפים זה דיסקים... הוא פשוא תלה על עצמו מלא דיסקים ועל המצח כתב, ON/OFF אבל לדעתי זה לא משהו בכלל... אישית לא נראה לי שאני אתחפש השנה כי אין לי לאן או עם מי לצאת.. ואני לא נואשת כלל, פשוט נראה לי שזה כבר לא זה, או שאולי זו אני... לינוי

R-o-i

New member
אם אתם רוצים שלא יזהו אותכם

תתחפשו לאופנוענים כנסו לפורום אופנועים הם אנשים חביבים ותשאילו מהם ציוד שימו
חליפת החלקה כפפות ומגפי רכיבה ואין מצב שמישהו מזהה אותכם יאללה תנו בראש עם תחפושות רועי שששוקל להחפש לצוללן עוד אפשרות שלא יזהו אבל באסה ללכת עם סנפירים

התחפושת הכי מקורית שלי...

אני הייתי בקטע של להחליף כל שעתיים את התחפושת. לעולם לא הצליחו לזהות אותי, כי כל שניה נידנדתי לאבא-אימא לארגן לי משהו חדש. התחפושת הכי מקורית שלי, הכי כבדה והכי לא נוחה הייתה "גברת תיבת מכתבים", כשהייתיה בכיתה ד´. שמתי על עצמי משהו ענק מקרטון, וציירתי עליו בולים וכל מיני דברים מזעזעים. הדבר היחיד, היחיד שאני זוכרת מהפורים ההוא שכשיצאתי מהבית, הפועל הערבי שעבד בסופר לידינו צחק עלי. או אלי. השנה אני אתחפש בטח לפריחה. טוב, כל אחד מתחפש למה שהוא הכי אוהב.

בקשר לטינקרבל............

אז ככה אם את רזה, כאילו יש לך גוף נורמלי כזה אז זה ההצעה שלי: בחנויות איפה שקונים אביזרים וכאלה זה בא בחבילה קטנה שבתוכה יש כמו רשת כזאת עם נוצצים בקצוות קצרה, קצרה ובנוסף יש את הכנפיים שגם עליהם יש נוצצים וכמו כתר קטן כזה כמו של הנסיכות, מתחת לרשת את אמורה לשים מכנס תחת כזה(שזה אומר צמוד וממש ממש קצר כמו בגדי ים שיש עם מכנס שרואים קצת את הטוסיק משהו כזה את צריכה) וחולצה רצוי סטרפלז או גופיה משהו קצר וחשוף . התחפשת באה בצבעים תכלת וורוד לדעתי הורוד משהו סוף הדרך... מקווה שעזרתי ותודיעי מה ניסגר איבי

R-o-i

New member
ציפור לילית, תני להורים שלך קנס !!!

גברת תיבת בולים ? נו באמת ? את יכולה לתבוע אותם על זה בחברווווווות רועי

prinsess

New member
אם כבר.....

אז כבר! הנה למה שאני התחפשתי: רקדנית פלמנקו, מלכת אסתר(באמת מי לא?!), מלכת הלילה, נערת הוואי, ברבי(למרות שזה נראה יותר כמו ברבי בתוך קופסא!!!!!), יפנית, איזמרלדה, בת השטן, כיפה אדומה(זה בכלל לא נראה ככה אבל...חפיף!) וזהו נראה לי. השנה אני וחברה שלי מתחפשות לחתולות סימיות!!!!! זה הולך להיות משהו סוף הדרך!
דבי

הארי פוטר !../images/Emo28.gif

איך לא חשבתי על זה קודם ??? הבעיה היא שלא בטוח שיהיה משהו במידה שלי- ואז אאלץ להסתפק בהברקה של השניה האחרונה ,כמו בשנה החולפת

MARMELAD

New member
לגבי התחפושת של הזונה :

אני רק רוצה לחזור ולהזכיר שלילי נמר התחפשה לזונה במסיבת "סקס" שעשיתי פעם באיזה מועדון מגניב שעבדתי בו - ואני חייב לתת לה את הקרדיט - מכל המוני האנשים שהגיעו - היא הייתה הכי מוצלחת!!!

עוגייה

New member
../images/Emo128.gifלאאאא!זה רעיון שלי../images/Emo128.gif

אאאאהההה אני רציתי ראשונה... באסה
חפיף, אולי יהיו כאן עיצות בשבילי אגב- זה שמלה ירוקה-סטרפלס(מצרפת תמונה). איזה נעליים את נועלת?

NasTy GirL

New member
אה...סיאמיות, כן?

חחחחחח... אז אני יכולה לשמש כמודל... אני חתולה סיאמית בתרמ"ח איברי... גם יש לי שני חתולים סיאמים-אז אם את רוצה עצות...אני פה! (~:

prinsess

New member
כן!!!!!!!!!

מה את יכולה להציע לנו????.
דביייייייייייייייייייי!

sugarhigh

New member
אז ככה

בקשר לנעליים זה נעלי בלט עם פונפונים עליהם עדיפות לירוקות למרות שאין כל כך נעליים ירוקות. ובקשר לשמלה אני כנראה קונה בד והולכת לתופרת שתתפור לי שמלה כזאת -סטרפלס וחתוך בלמטה

NasTy GirL

New member
כמה הצעות לחתולה הסיאמית המתחילה...

רצוי שתדעי לילל. אם לא זה לא ייראה מציאותי. התאמני שעות מול המראה עד שייצא לך קול דומה לחתול שלמטה. אחרי השלב הראשון, מצאי בגדים בצבע קרם אפרורי במיוחד (קובץ יצורף מאוחר יותר...)אוזניים שחורות וזנב ארוך שחור. בנוסף על כך, כדאי לאפר את פנייך בצבע שתואם לבגדים שקנית (עדיף אפור ולקראת הקצה בהדרגה שחור). אולי היה רצוי שמישהו שמכיר טוב חתולים סיאמים יאפר אותך-אבל זו מותרות. אגב, לא כדאי לך לאפר את עצמך (מניסיון...). אחרי השלבים הללו (לא כולל האיפור), צרי קשר...
@
@
לירי
@
@

poison in love*

New member
בננות...../images/Emo94.gif

הרעיון שלכן מזה לא מקורי... אני התחפשתי לטינקרבל כבר בכיתה ח´ שזה אומר לפני שנתיים... ומאז התחפשו לזה מלא... אז לבשתי לא הכי אבל חפיף... יום לפני ארגנתי את זה... אז תלבשו שמלה ורודה שגזורה בסוף לכאלה שפיצים ותאספו את השיער למעלה... וקחו שרביט כזה של כוכב בקצה או של לב... זה הכי יפה בצבע כסף .. שלא תעזו בזהב... ואם יש לכן נעלי בלט כאלה לבנות או ורודות אז זה יהיה מושלם... ותשימו מעליכם מלא מלא נצנצים שתזהרו כזה... וקנו חיבלת שיש בה פיסות קטנות כאלה זוהרות ותפזרו אותן כשאתן הולכות...

למעלה