היי guys

Magi¢ Girl

New member
היי guys ../images/Emo13.gif

חזרתי מארהב אתמול... מה נשמע?!!! ראיתי פעמיים בערך באינטרנט קפה כזה מה קורה פה בפורום... אתם לא מאמינים - קרו לי כ"כ הרבה מקרים שקשורים לאמינם שזה מטורףףף... קודם כל, הלכתי למדיסון סקוור גארדן בניו יורק ונכנסנו שם לסיור (אני ואמא לא, רק אבא שלי ו"אחיי") ואני רואה כזאת מודעה שהוא מופיע שם ב-8 וב-9... לא יודעת, זה היה מוזר כזה... ידעתי שהוא מופיע בניו יורק אבל לא ידעתי שבדיוק שם ובתאריכים האלה... זה היה מוזר ועצוב... קניתי פוסטר שלו, ובפוסטר הוא בערך ב-1998 נראה לי... פוסטר יפה
. אה ו- הייתי בקרוז לבהאמס (וואטאבר) והיה שם קריוקי והיו שם 3 שירים של אמינם ואני הלכתי לשם כל הזמן לראות אם מישהו שר אמינם.. פתאום עוברת לידי ילדה בגילי בערך (15) עם חולצה של D12 והיא הייתה נראית ישראלית, אז האזנתי קצת לשיחה שלה, מסתבר שהיא לא.. קיצר, אז איזה ערב אחד בקריוקי היא והחברים המפגרים שלה שרו LOSE YOURSELF בקריוקי והם היו כאלה מעצבנים, הם שרו כזה עם הידיים והם היו "קשוחים" ושיחקו אותה אמינם כזה... זה לא מעצבן אתכם שמעריצים עושים את זה?!!
NEVERMIND... אז בקיצור, כיף לחזור!!

Magi¢ Girl

New member
אה ושכחתי../images/Emo26.gif

קניתי את העיתון ROLLING STONE ויש שם כזה פפראצי עליו, רואים אותו עם גופיה של DETROUT, עם סרט אדום על המצח והוא מנופף במגבת... כתוב: No amount of towel-twirling by Eminem could persuade Detrout Pistons coach Larry Brown to put the rapper into Game 4 of the NBA Finals. The Pistons won the game against the San Antonio spurs but eventually lost the series, giving Em something to be pissed about. Expect an angry new album soon.

Sahar 11

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

כמה קנאה יש בי כרגע
שמחה שנהינת

bLAck hALo

New member
ברוכה השבה!

טוב לשמוע שנהנת.. (טוב איך לא?!?!) אחח גם אני רוצה ארה"ב..דרום אמריקה
תחדשי על הפוסטר!

Lil M

New member
וואייי גמאני רוצה חחחח

שמחה שנהנת!! תחדשי על הפוסטר:):)

Under the GUN

New member
ממש לא

נראה לך שזאת הידידה היחידה שלי?! אז ממש לא חוץ מזה שהיא בארה"ב אז היא לא יכלה להמציא לי כינוי

lp 12

New member
נו אבל היא יכלה למצוא לך לפני שנסעה

:O תבקש סליחה:)

Magi¢ Girl

New member
*מנצלשת את עצמי* ../images/Emo11.gif

שאלה חשובה כמה עולה כרטיס להופעה של אמינם בסיבוב הופעות שלו כרגע? מישהו יודע בערך?

bLAck hALo

New member
תשאלי את 'אמינוני' היא הייתה בהופעה

שלו הריי אז אני מניחה שהיא יודעת.. (כי לי אין מושג)

למעלה