Magi¢ Girl
New member
היי guys ../images/Emo13.gif
חזרתי מארהב אתמול... מה נשמע?!!! ראיתי פעמיים בערך באינטרנט קפה כזה מה קורה פה בפורום... אתם לא מאמינים - קרו לי כ"כ הרבה מקרים שקשורים לאמינם שזה מטורףףף... קודם כל, הלכתי למדיסון סקוור גארדן בניו יורק ונכנסנו שם לסיור (אני ואמא לא, רק אבא שלי ו"אחיי") ואני רואה כזאת מודעה שהוא מופיע שם ב-8 וב-9... לא יודעת, זה היה מוזר כזה... ידעתי שהוא מופיע בניו יורק אבל לא ידעתי שבדיוק שם ובתאריכים האלה... זה היה מוזר ועצוב... קניתי פוסטר שלו, ובפוסטר הוא בערך ב-1998 נראה לי... פוסטר יפה
. אה ו- הייתי בקרוז לבהאמס (וואטאבר) והיה שם קריוקי והיו שם 3 שירים של אמינם ואני הלכתי לשם כל הזמן לראות אם מישהו שר אמינם.. פתאום עוברת לידי ילדה בגילי בערך (15) עם חולצה של D12 והיא הייתה נראית ישראלית, אז האזנתי קצת לשיחה שלה, מסתבר שהיא לא.. קיצר, אז איזה ערב אחד בקריוקי היא והחברים המפגרים שלה שרו LOSE YOURSELF בקריוקי והם היו כאלה מעצבנים, הם שרו כזה עם הידיים והם היו "קשוחים" ושיחקו אותה אמינם כזה... זה לא מעצבן אתכם שמעריצים עושים את זה?!!
NEVERMIND... אז בקיצור, כיף לחזור!!
חזרתי מארהב אתמול... מה נשמע?!!! ראיתי פעמיים בערך באינטרנט קפה כזה מה קורה פה בפורום... אתם לא מאמינים - קרו לי כ"כ הרבה מקרים שקשורים לאמינם שזה מטורףףף... קודם כל, הלכתי למדיסון סקוור גארדן בניו יורק ונכנסנו שם לסיור (אני ואמא לא, רק אבא שלי ו"אחיי") ואני רואה כזאת מודעה שהוא מופיע שם ב-8 וב-9... לא יודעת, זה היה מוזר כזה... ידעתי שהוא מופיע בניו יורק אבל לא ידעתי שבדיוק שם ובתאריכים האלה... זה היה מוזר ועצוב... קניתי פוסטר שלו, ובפוסטר הוא בערך ב-1998 נראה לי... פוסטר יפה