היי everybody ...

Just Rotem

New member
היי everybody ...

מה קורה ??? אני יודעת שלא הייתי פה הרבה זמן (סוריי) אבל יש לי בקשה נורא חשובה לבקש ממכם ... אני צריכה פרטים על השחקן : זיו מאיר הוא שיחק ב"פיטר-פן" עם גיל ססובר ובהצגת "המורדים" שהועלתה ב"קאמרי" I will be very
if you can halp me

Just Rotem

New member
קודם כל ... תודה

ושוב ... אני רותם בת 18.6 ואני מתגייסת עוד 13 ימים ...

Hippie Jeannie

New member
רגע זה לא ההוא ש...

שר את "בנמל באמסטרדם" בערב השאנסונים בבית צבי?

כן,זה אכן אותו בחור מוכשר מערב השאנ

השאנסונים,והוא גם משחק ב"טובים השניים" בקאמרי מאוודד מוכשר

Hippie Jeannie

New member
או גוד הבחור הזה ממש טוב!

בערב השאנסונים הוא פשוט הרג אותי מצחוק! אפילו שראיתי את זה פעמיים, גם בפעם השנייה לא יכולתי שלא לצחקק... מעניין איף הוא ב"טובים השניים". אם אני לא טועה זה עולה ב"מרכז הבמה", ומכיוון שאימא שלי עובדת שם (*שיעול* פרוטקציות *שיעול*
) אז אני חושבת שהיא תשיג לי כרטיס... זה נראה ממש נחמד. איזה כיף, ביום ראשון אני רואה את הבלט "ג´יזל" וביום שני את "אופרה בגרוש"... לזה אני קוראת יופי של תחילת שבוע! (טוב, אני קצת מקשקשת לכם במוח אז אני אסתום את הפה ואסיים את ההודעה הזאת...
)

YARONֹR

New member
חשבתי שחשבת

שאמא שלך לא תעשה לך טובות מיותרות, הלא כן???

actress

New member
היה חשבה נכון לפי מה שחשבת ../images/Emo8.gif

יש לה פרוטקציות, אז לאמא הראשונה שלא עושה לה טובות מיותרות שיש פרוטקציות היא תתן לאמא השנייה, שכן עושה טובות מיותרות. את הפרוטקציות והיא תביא לשני הסתיוים קפיש?

Hippie Jeannie

New member
אני עדיין חושבת ככה

אבל כשאני אומרת טובות אני מתכוונת לדברים יותר מנטליים, אהבה, חיבה וכדומה. בדברים פיזיים אני סוחטת ממנה טובות בלי בושות, כי גם אני עושה הרבה בשבילה בדברים פיזיים. זה רק הרגשות שאנחנו לא מסתדרות אתן... זה הכל.

Hippie Jeannie

New member
באמת? זאת בשורה טובה...

נחמד שזה חוזר... אהבתי את זה... ושתי שאלות: 1. איך זה שבית צבי חוזר על ההפקות שלו תמיד? (דוגמת שיער, יוסף וכותנת הפסים וכו´) 2. האם "שורת המקהלה" עומד אף הוא לחזור בקרוב? אשמח לקבל תשובות.

suzzie q

New member
אני לא יודעת אבל

ממש ממש אהבתי את הגירסה של בית צבי לשורת המקהלה....אגב בתחילה רצו להעלות את זה בתלמה וסנופי הקטן שלי היה אמור לככב בסוף הם הלכו על משחקי פיג´מה.....טעות אנוש! אבל עדיין זה יצא חמוד

למעלה