היי e-magin , שלום לכולם,

היי e-magin , שלום לכולם,

פעם פעם התוודתי כאן קבל עם ועדה על התמכרות לרשת. ואחר כך ערכנו כאן דיונים על הסימפטומים ועל המון סיבות אפשריות. והנה היום, מוצאת את עצמי לא מוצאת עניין בפורומים. ולעיתים רחוקות נכנסת, כמו עכשיו למשל, עוברת מאחד לשני, מציצה.. ו... זה לא יוצר אצלי דחף לכתוב. עכשיו , כך חשבתי לי, אפשר לכתוב על זה כאן, בפורום הזה. -'מה גורם לעניין בפורומים/ בתקשורת אנושית/חברתית ברשת לסגת?' אבל אתה/אתם יודע/ים מה?? למרות שאין לי דחף לכתוב, משהו בי עוד זוכר שזה היה טוב... ומחפש את זה.. לכן אני עוד עוברת ברפרוף מאחד לשני. אבל זה לא עושה לי את זה כמו פעם. מה יהיה??

e-magine

New member
התופעה מוכרת לי ויש לי כמה תשובות

אפשריות: 1. הצורך של חלקנו ליחסים יותר רב מימדיים מאשר בפורומים. 2. אכזבה אפשרית ממה שיש לפורומים להציע 3. תופעת הגלים או המטוטלת בהתמכרות. 4. מציאת ריגושים חדשים. 5. אי מציאת ריגושים חדשים אך אבדן הריגוש בפורומים. 6. מיצוי הנושאים בהם התעניינת, מבחינתך האישית.

e-magine

New member
טוב, לפי מה שאת כותבת אצלנו

את אמורה להיות עכשיו די אדישה למה שאכתוב לך בתגובה
בכל מקרה, מה שכתבת שם, לא טריוויאלי. אני לא יודע לכמה אנשים יש מזל כזה, רוב האנשים שאני מכיר לא כל כך טוב להם בעבודה. אני מאד שמייח בשבילך, מאחל לך שתזרמי עם זה ושלא יגמר ל לעולם, אבל אם זה יגמר, שיבוא אחי כן גל לא פחות טוב מזה.

תודה שאתה שמח בשבילי... ../images/Emo13.gif

העבודה החדשה שלי אכן מרתקת ושואבת.. אבל עובדים שם באטרף. ...בקלות אפשר להפוך לוורקוהולים..
(ולעצמי.. - שלומית.. ראי הוזהרת!)

משהו בהחלט עובר עליי...

אפילו קפה הפסקתי לשתות באופן ספונטאני.. פתאום שמתי לב שכמויות הקפה שאני צורכת פחתו באופן משמעותי מ- כ- 20 כוסות קפה ביום עד לכדי ... כוס אחת בלבד! לא השתדלתי.. זה פשוט קרה. תגידו מה שתגידו, זה אומר משהו.

שלומית אני נמצאת במצב מאד דומה

לשלך והאמת שכבר כתבתי על זה כאן פעם או פעמיים ואולי יותר נשאר לי הדחף לשוטט בין הפורומים להיכנס למחשב אם יש ניתוק מהרשת בגלל תקלה אני ממש נכנסת לחרדה אבל הפורומים פתאום לא מעניינים אותי אני מרגישה נתק כזה אני נכנסת בקביעות רק לאחד שלא נמצא בתפוז ואני בו כבר שלוש שנים בערך ולפורומים אחרים אני ממש לא מצליחה להתחבר למרות שבגלל ההרגל אני עוד מציצה פה ושם גם פה אני כבר ממש לא פעילה כמו שהייתי בעבר ואני לא מרגישה יותר טוב בגלל שהתנתקתי כי לא מלאתי את הראש והנפש במשהו אחר נשארה לי מין ריקנות איומה כזאת שלא מפסיקה

למעלה