היי D: סקר קטנטן

aliceX

New member
מה הכוונה אותם הגלים?

שהיא מבינה אותך יותר בנוגע למשיכה שלך? שהקשר יהיה איתה יותר פתוח ומבין בגלל שהיא עברה דברים מסויימים בעברה? אשמח לפירוט :)

aliceX

New member
היי D: סקר קטנטן

ממה שעברתי עד כה, הבנתי שאולי גברים ביסקסואלים הם הפיתרון האידיאלי לאישה הטראנסקסואלית שלפני הניתוח וגם שלאחריו ^^
ובכל זאת, הרבה פעמים ניתקלתי בגברים ביסקסואלים שנמשכים לטראנסיות, אבל מוכנים לזוגיות רק עם בחורה גנטית.
גברים שרואים בטראנסית רק פוטנציאלית לסקס אך לא לזוגיות טובה.
אני מעוניינת לשמוע את דעתכםן על הדבר, על דעתכםן קשר זוגי עם אישה טראנסית ואם הוא יכול להגיע להיכרות עם ההורים ועד לחתונה, או שאתם ישר שוללים את הרעיון ומעדיפים להשאיר את האישה הטראנסית לסקס.
תודה :)
(מצטערת אם יצרתי פה החפצנה של נשים, לא זאת הייתה כוונתי, אלא להראות שגברים לפעמים רואים בטראנסיות רק משו מיני ולא מעבר. כמו כן מצטערת אם קיימת טרנספוביה בהודעה ולא שמתי לב לניסוח שלי, אחרי הכל אני טראנסית, לא ניראלי שארצה לרשום דברים טראנספובים ^^. )
תודה שהקדשתםן לי מזמנכםן 3>

Kutaly

New member
גברים ביסקסואלים יכולים להיות פתרון מצויין!

תלוי לאיזו בעיה.
קחי בחשבון שאנחנו גם יכולים ליצור הרבה בעיות בעצמנו... ואז לפתור אותן, או לפחות לנסות.
what's your point?!

קשר זוגי עם טרנססקסואל/ית נראה לי אחלה.
הכרות עם ההורים, בכיף! שום בעיה.
חתונה... אני לא רואה את עצמי מגיע לשלב הזה בקרוב. באופן כללי, לא קשור במגדר/מין של הזוג.

aliceX

New member
עם גברים ביסקסואלים יש פחות "בעיות"

כיוון שהם יותר מבינים שהם נמשכים.לשני הצינים פיזית לעומת סטרייט שישר יתחילו אצלו חששות שהוא יוצא עם בחורה שהגוף שלה "אמור" להיות גברי והוא נימשך אליה, אז אולי הוא לא סטרייט?. ומעודד לדעת שהמין והמגדר לא יפריעו לך בבחירת בת/בן הזוג :)

orald

New member
טראנסיות הן רק גברים בשמלה, אז ברור שרק מין.

לפחות ככה זה נראה שהמחפצנים מתייחסים אלינו. בטח שאנחנו חרמניות ורוצות סקס כל הזמן! הרי אנחנו נולדנו זכרים, לא?
ואנחנו הרי עושות שינוי רק בשביל למצוא חן בעיניי גברים!
כי הרי כל כך קשה להישאר "סתם" הומו ולמצוא 1000 זיונים ליום.
ואנחנו כמובן מביישות אותם מול הסביבה, אז יזיינו אותנו בצד, ידפקו מספר, ולהורים יביאו את החברה הגנטית/טבעית שלא חושדת בכלום בגברבר הסטרייט למהדרין שלה.

אבל זו בעיקר הסיבה האחרונה, לדעתי. הם לא יחשבו ברצינות על קשר, לרוב, כי הם לא רוצים בעיות בחיים.

ואליס, כבר אמרתי לך שאצלך הבעיה האמיתית היא סוג הגברים שאת מחפשת ואוהבת. זה יגמר באונס בסופו של דבר.

orald

New member
ובנוגע לנקודה האחרונה שעשיתי...

מתי באמת תהפכי לביסקסואלית ולא סתם סטרייטית משעממת?
אני עדיין בונה על שלישייה איתך ועם החברה, את יודעת, בעוד שלושה חודשים.

CameronLine

New member
ביסקסואלים שליטע

ביסקסואלים, ובעיקר פאנסקסואלים, הם לרוב מעט עיוורי מגדר בקטעים האלה. אז יש סיכוי לא רע.
בכלמקרה גם סטרייטים יש ויש, צריך לדעת לחפש. או לא עלינו, בחורים טרנסים :O [לא, אין כאן שום רמיזה בנוגע אליי]

שיהיה בהצלחה דארלינג 3>

למעלה