היי, 3 שאלות ...

Nilly1925

New member
היי, 3 שאלות ...

1) שמעתי שבזמן מחזור, לא מומלץ לקיים יחסי מין. למה ? ומי מהצדדים עלול להיפגע במידה ומקיימים יחסי מין בזמן מחזור? הגבר או האישה ? 2) גברים מקבלים הנאה כשמתעסקים להם בפטמות? (ברור לא כמו הנאת המין הנשי, אבל זה עושה להם משהו? ) 3) אם גבר מגיע להנאה, מרגיש שהוא חייב להוציא ולגמור, אבל מסיבה מסויימת מחזיק את עצמו ולא גומר, זה עלול לפגוע בגוף שלו במידה והוא עוצר את עצמו המון פעמים? תודה מראש

Nilly1925

New member
עוד משהו

אם הוא שם קונדום ואנחנו שוכבים בזמן מחזור, זה מונע זיהומים לגמרי?

white satan

New member
סקס בזמן מחזור

בעקרון קיימת נטיית יתר לפיתוח זיהומים בזמן המחזור (גם עם קונדום) אבל אם את לא רגישה באופן כללי אין שום סיבה שלא לקיים מגע מיני מלא אלא אם כן אחד מכם נגעל....

סקאוט

New member
היי נילי

למה לך לקיים יחסים בזמן מחזור? עד שיש לך זמן לנוח את רוצה סקס? אחר כך יגידו שזה מה יש לנו הגברים בראש רק סקס. תהני מההמתנה היא כדאית 2- גברים מקבלים הנאה כשמתעסקים להם בפטמות. 3- אני לא מתיימר לתת חוות דעת מקצועית אבל נראה לי שהתאפקות מוגזמת עלולה ליצור בעיות בשלב מתמשך. וברוכה הבאה חומד.

תשובות

בזמן מחזור לא מקובל לקיים יחסי מין כי זה מלכלך, זה לא נעים, הדם לא נקי, האישה לא מרגישה עם זה בנוח, זה מגעיל ברוב הפעמים את אחד הצדדים אבל זה לא אסור ! לא כל הגברים אוהבים שנוגעים להם בפטמות- יש כאלה שמשתגעים מזה יש כאלה שנגיעה בחזה לא עושה להם כלום! גבר יכול לשמור בפנים ולפלוט מתי שהו רוצה ולא להזיק לעצמו ! כל זה בתנאי שהוא עושה את זה בצורה נכונה ! :)

daniella1980

New member
מה לא נקי בדם?

הדם נקי גם נקי. "האישה לא מרגישה עם זה בנוח" - אינדווידואלי לחלוטין, ואפילו משתנה מפעם לפעם פר אותה אישה, זה תלוי מצב רוח ותחושה גם. מגעיל? דבר בשם עצמך. בעיני אין בזה שום דבר מגעיל.

ככה..

הדם הוא לא נקי מהסיבה שיש בו מספר דברים שמופרשים במחזור וזהו דם שיוצא החוצה ומתנקה מהגוף. חלק מהנשים לא מרגישות עם זה נוח. אותי אישית לא מגעיל דם. יש?

daniella1980

New member
מדובר בדם נקי, וכל הקשקוש

על "דברים" שמופרשים הוא מקושקש. מדובר בדם רגיל.

לא חושב

הדם מכיל רקמות הורמונליות מיוחדות והוא לא דם רגיל, אבל הוא בהחלט לא מלוכלך או לא נקי. אפילו (אצל כמה) טעים...

daniella1980

New member
לכל היותר הוא מכיל אנזים

שמונע התקרשותו. רקמות הורמונליות? אין לי מושג על מה אתה מדבר, אשמח לאסמכתא.

בסדר דוקטור..

תתווכחי עם אנשים שבאים ממשפחות של סקסולוגים, גניקולוגים ואנשי מקצוע. אחלה ! זה דם נקי ! דקרולה ימות על זה !

daniella1980

New member
מה אתה מתלהם?

אף אחד לא בא להעליב *אותך*. אולי ההגדרות שלנו לנקי ומלוכלך שונות, אני חושבת שמחזור זה דבר נקי וטבעי, וההתיחסות אליו כמגעיל ומלוכלך בעיני היא לא לעניין.

המחזור בא

לנקות את הגוף. טענתי שאצל אנשים מסוימים זה נחשב מזוהם ומלוכלך. אישה נקראת מחורבנת כאשר היא במחזור. אני מבטיח שכאשר ארצה לפנות אלייך אישית ארשום בכותרת דניאלה.. כל עוד לא כתבתי את לא צריכה לחשוב שאת ואני באיזה שהוא משא ומתן או דיאלוג. ערב טוב! אני לא מחפש להוריד את הרמה הגבוהה של הפורום הזה- את רוצה לריב? יש מסרים אישיים !

מה שאני יודעת:

1. זה לא ממולץ רק אם אתה דוס שבונה על העולם הבא ושומר דיני 'נידה', לגבי כל שאר המיקרים, אין שום בעייה אם זה, העיקר ששני הצצדים מעונינים. 2. יש גברים שכן, ויש גברים. ממש כמו נשים (ובניגוד למה שמסתתר בין השורות שלך, ויש נשים שלא מתגרות ממגע בפטמות שלהן). 3. ממש אין עם זה בעיה, כל עוד אין כאבים וכדומה...

דעתי

1- אני אישית מקיים יחסי מין בזמן המחזור אלא אם כן היא מבקשת שלא.. לי זה לא מפריע ואין בכך שום דבר מסוכן כל עוד משתמשים באמצעי מניעה על מנת להימנע ממחלות או הריון לא מתוכנן(אני אפילו יורד לאישה בזמן מחזור וזה לא מפריע לי כל עוד היא אחרי מקלחת עם טמפון ). 2- אני לא נהנה כשמתעסקים לי בפיטמות, זה מפריע לי. 3- לא, זה רק יכול להועיל לו לגמור פחות מהר ולהנות הרבה יותר כשהוא גומר בסופו של דבר... 4- אה, אין 4... נו שויין.

טוב.. צריך להבהיר פה משהו!

דם של וסת זה לא דם מלוכלך שמתנקה מהגוף. זה לא סוג של הפרשה (כמו זיעה או נזלת למשל..) כמו שכולם למדו בשיעורים עם האחות בכיתה ו', וסת נועדה לרפד את ריחמה של האישה במשך החודש כהכנה לקליטת ביצית מופרית שתתפתח לתינוק. כשהביצית המופרית המיוחלת לא מגיעה לרחם, אין צורך להמשיך לרפד אותו בשיכבה מגנה ומזינה ואז כל ה"ריפוד" יוצא החוצה בצורת וסת. בגלל שהתהליך קורה כל חודש.. קוראים לזה מחזור (מחזוריות...). הדם לא יכול להיות מלוכלך או מזוהם אם הוא אמור לגדל תינוק..נכון? הריח הלא נעים של הוסת, נובע מהיותו דם (פשוט ריח של דם) + הפרשה רגילה של מקום הנרתיק. אם הגברת לא נקיה.. זה בהחלט יכול להיות לא ריחני במיוחד. אז סיכמנו שזה נקי? סיכמנו שזה לא מזהם או כל מיני שטויות כאלו? אגב... חיות לאחר ההמלטה, אוכלות את כל ה"גועל נפש" שיוצא לאחר ההמלטה, גם כדי להסוות את ההמלטה וגם כי זה מאוד מזין אותן לאחר המלטה קשה ואיבוד חומרים חיוניים. אז אולי אפילו תטעמו... אולי זה יזין אתכם כמו שהשפיך שלכם אמור להזין אותנו...

למעלה