היי, תראו!

Death of Rats

New member
היי, תראו!

אני קוראת קבועה בISF וזו הכתבה החדשה שמצאתי היום
קישורקישורקישור (מקווה שזה יקשר. אם לא אז בדקו את מדור "ספרים".)

בוקר טוב!

אחרי שכבר פרסמתי את זה בפורום לפני כמה ימים. אני עובד עכשיו על כתבה חדשה, תגידו לי מה אתם אומרים על זאת

Death of Rats

New member
הו, זה אתה? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

כה לחי לך! (וגם נטע יכולה להגיד את זה, מכיוון שהיא נורא אוהבת את המשפט הזה כמדומני). היית צריך להזכיר קצת יותר בפירוט את בשורוטו, לדעתי, מאחר וזה אחד הספרים היותר-טובים שלו (או לפחות היותר נגישים לקהל שלא רגיל לעולם הדיסק).

Athaclena

New member
דרך אגב,

מה עם sabriel? אמרת שהשגת ומאז נדם קולך בענין. אני רוצה לדעת!

Athaclena

New member
Lirael יש לי וקראתי

Abhorsen יהיה בחודשים הקורבים (יקנו לי באנגליה). סדרה מרשימה ביותר, עם דמיון מסוים לחומריו האפלים במצוין. בכלל ספרות ילדים זה אחלה, אם זה קורליין, ארטמיס פאול או פראצ'ט.

ויימס

New member
ארטמיס פאול...

שולט עם ת' במקום ט', סימן קריאה סימן קריאה סימן קריאה, הספרה 'אחת'.

סיפור מעניין בקשר לארטמיס פאול

על מנת להשאיר את רמת העניין בסיפור גבוהה ככל האפשר (ונמוכה ממילא), אספר אותו כרצף ארועים ממוספר. 1. רכשתי את ארטמיס פאול. 2. לא מצאתי את הזמן לקרוא בו, ולכן הוא נח על המדף בבית שלי (מדף מתחת לפראצ'ט-אדאמס-קרול-גיימן). 3. חבר ביקר אצלי, וביקש לשאול אותו כדי לקרוא בו. 4. השאלתי. 5. החבר החזיר את הספר, מציין בפניי שהוא קרא אותו, משום שהוא גילה שחסרים בו כמה עמודים (!). 6. בדקתי את העניין. אכן, כמה עמודים ריקים לבנים פזורים לאורך הספר, במקומות אסטרטגיים. (העמודים חסרים, לא מדובר בהפסקה לצורך חזרה לעלילה. זה לא 1 2 _ 3, אלא 1 2 _ 4. תבינו) 7. החלטתי לכתוב מכתב זועם להוצאת הספרים, כדי ש(א) יחזירו לי את הכסף או (ב) יתנו לי עותק חדש של ארטמיס פאול או (ג) יתנו לי שוברי קנייה על סך 500000 ש"ח. 8. בדקתי מהי ההוצאה. 9. ההוצאה היא הוצאת "כנרת". 10. הלכתי לישון. 11. התעוררתי בבוקר. 12. צחצחתי שיניים. 13. שתיתי משהו. 14. הבנתי! זוהי גם ההוצאה של "עולם הדיסק"! 15. החלטתי לא לכתוב כרגע, כי הם ממילא עצבניים עליי בגלל העצומה לתרגום טרי ששלחתי אליהם. לואיס יחשוב שאני רודף אותו. 16. המצב לא השתנה - הספר הפגום עדיין אצלי, "כנרת" עדיין לא מודעים לכך, וטרם קראתיו. וכעת, אותו הסיפור, אבל עם ספרות רומיות! i. רכשתי את ארטיס פאול. ii. לא מצאתי את הזמן...

ויימס

New member
זה קרה לי פעם עם כוכב הרפאים

רק שזה היה ספר מהספריה. בכל אופן, אני בטוחה שמרוב עצומות זועמות והטרדות של קרניאלה בכנרת בכלל לא זוכרים מי אתה.

Athaclena

New member
לי יש את שלושת הארטמיס פאולים

באנגלית. שזה אומר שאין דפים ריקים. אבל בשלישי הדפים לא חתוכים כ"כ אחיד. אצלי זה: 1. החלטתי שזה נשמע מגניב והזמנתי מאמאזון UK את 2 הספרים הראשונים 2. קראתי ואהבתי 3. אח שלי קרא ואהב 4. ליומולדת שלי הוא קנה לי את השלישי... 5. ואחרי שקראתי, הוא לקח ממני וקרא גם. 6. אנחנו מחכים לרביעי.

Athaclena

New member
עוד לא תורגם

ונקרא the eternity code. ובזמנו היה בסטימצקי - ראיתי אאותו שם, וקנו לי אחד שם. היה גם ספרון של פחות מ-100 עמודים אבל זה לא ממש יכול להחשב כספר...

Death of Rats

New member
הו, זה הסיוט הכי גדול שלי...

קרה לי פעם עם "מעבר ליערעבות" של פול סטיוארט (וכריס רידל
). הספר פשוט קפץ באלגנטיות מעמוד שלושים לעמוד תשעים ומשהו. וזה היה אחרי שבמשך שבוע לא היה לי זמן לקרוא את הספר למרות שמאוד רציתי, אז אתם יכולים להבין את תסכולי. ואם אתם יכולים להבין אותו, בוודאי תבינו את עוצמות הסבל של מי שקראה את "לעולם לא עולם" בפעם הראשונה וגילתה שבפרק האחרון ("נשמעה נהמה עמוקה ולפתע הכל נהיה שחור", או משהו בסגנון, היה הסיום לפרק הקודם, שתבינו) מופיעה שובפעם תחילת הספר. ניסיתי להתקדם עם הקריאה כדי להבין האם זהו טוויסט עלילתי מחוכם של גיימן (דלת גרמה לריצ'ארד לחזור אל הזמן בו הוא פגש אותה, או משהו) ולמעשה הסתבר שזה פשוט הספר מהתחלה עד פרק חמש בערך. כלומר, אין את הפרק האחרון. הייתי שרויה במתח איום במשך שבוע (דאמיט, זה סוף הספר!) עד שקראתי את הסיום הנורמלי בחנות ספרים והחלפתי את העותק הפגום (אגב, לא צריך לכתוב מכתב נזעם לכינרת. מספיק לחזור לאיפה שקנית את זה עם הוכחת קנייה והם יחליפו)...

sapirit14

New member
אני לא אהבתי את ארטמיס פאול

הפסקתי אחרי הספר הראשון...

ויימס

New member
הייתי מרותקת לזה.

הייתי באחד מ'ימי הטיולים של נטע בתפקיד מחוץ לבסיס', ואתה יודע כמה קשה להתרכז בספר כשכל מיני אנשים מסתובבים סביבך וצורחים שהם לא רוצים לעשות מילואים? וזה היה כאילו איזה כישוף אפל מנע ממני להפסיק לקרוא... מררר... היי, חזרת! נעלמת לאן שהוא...

למעלה