היי... תקשיבו...

נצל"ש../images/Emo170.gif

"טרויה" כבר בראש שוברי קופות בארה"ב (נו ברור...) עם 45 מליון דולאר רק בסופשבוע אחד... זה היה בגיא פינס והוא לא התאפק וגם דיבר על פסטיבל קאן לא מעט. וכמובן, שדיברו איזה 10 דקות על הסרט "טרויה" ועל השחקנים שהגיעו לפסטיבל כדי לקדם את הסרט זה היה רק על בראד פיט וג'ניפר אניסטון. ולא משנה שהם שמים תמונה מול הפרצוף שלנו של אורלנדו
(ועוד כמה אנשים לא חשובים כמו בראד פיט
) הם פשוט לא מזכירים אותו אפילו במילה! מה נסגר עם הגיא פינס הזה?
זה ממש מעצבן

Michal Bloom

New member
זה בול, אבל בול מה שעמדתי להגיד../images/Emo3.gif

שכרגיל, אפילו בפסטיבל קאן,אורלנדו בלום שם עם כל הלחץ של הסרטים הוא שם וגיא(גויאבה)פינס לא מזכיר אותו!!, באף מילה!!!!!!. גויאבה פינס אמר ששבוע הבא יהיו עוד 2 תוכניות על פסטיבל קאן, ואם שם הוא לא מזכיר את אורלנדו הוא מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרפר15

New member
זהו זה אני שולחת לו אימייל

ואם זה לא יעזור מיכתב כבר ככה יש לי מלא תלונות לפוסטמה שחושבת שהיא מיתלבשת מהמם בעעעעעעעעעעעעעע חתיכת מוערת ראיתם מה היא אמרה לשימלה של ליב בא לי לתת לה מכותתתתתתתתתתתתתת

Michal Bloom

New member
../images/Emo122.gifיפה מאוד!!!../images/Emo26.gif

ניסיתי גם אני לשלוח באתר של 'הוט', אבל לא הצלחתי, מכתב טוב!!!, הגיע הזמן שישימו את גויאבה פינס הזה במקום!, למה מי הוא בכלל?, הומו!!

TrinMyQueen

New member
צפוי...../images/Emo168.gif

על שניהם.. צפוי גם שטרויה ישבור קופות וגם צפוי שההומו הזה לא יגיד מילה על אורלנדו

iloveo

New member
../images/Emo95.gif יש ביום ראשון בגיא פינס

ספיישל טרויה!! סופסוף!! אולי הוא יראה את אורלנדו...!

Michal Bloom

New member
יאפפ, פיינלי!!../images/Emo9.gif

ואם הוא לא מראה משו על אורלנדו!!!, ויייי, אני אשב עליו!!(בבעעעעע, דוחה מידי!
).....חחחחח.... באמת הוא מתעלם ממנו לגמרי כאילו הוא לא קיים, יש לתוכנית הזאת בעיות!

Michal Bloom

New member
נצל"ש-עזרה שלכן!../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

נכנסתי לאתר של גיא פינס, ואני רוצה לשלוח לו מכתב זועם!, אבל, יש בעיה, אני רוצה לשלוח ואז הוא לא נותן לי בגלל האימייל שלי, (מצורפת תמונה), מה עליי לעשות?אוווף!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifמסתומרת בגלל האימייל?

מה הוא כותב לך?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifגם אני שלחתי מכתב שייראה

שלאורלנדו יש הרבה מעריצות וזה שזה חשוב לנו!

פרפר15

New member
שלחתי לו גם באתר פעמים

תישלחו לו גם את התאריך שלו (13.1) כדי שידע ואם שנה הבאה אני לא רואה אות בימי הולדת חבל לו על הזמן וחבל לו על הפינס שלו גיא זיןןןןןןןןןןן

../images/Emo46.gif../images/Emo45.gifזאת הגישה!!!

יפה אנשות שלי!!!! מי הוא חושב ת'צמו החוצפן הזה?!?!? לא מתייחסים ככה לאורלנדו שלנו!!!!!!! החוצפה שיש להומואים האלה היום!! אין בושה!!! אני לא מאמינה על הגועל נפש הזה שיש לאנשים!!! חוצפה...

למעלה