היי תענו לי..

חושבת18

New member
היי תענו לי..

בזמן האחרון אני חושבת על העתיד ועוברת בי צמרמורת!!!! הילדים הולכים אחרי ההורים, אז זה אומר שהילדים שלי גם ישבו פה ויגלשו??? שיהיו להם שטויות בראש?? אלוקים!!!! איך מונעים אתזה??? זה נשמע כמו איזה גלגל שלא נגמר, שאם מישהו אחד סוטה קצת מהדרך אז כל השיירה אחריו... מפחיד!לא חשבתם על זה?

מקפיא

New member
תרגעי....

עד שהילדים שלך יהיו בגיל שבו הם יתחילו לגלוש באינטרנט, האינטרנט כבר יהיה חלק מהחיים, ויהיה בכל בית בישראל....

jack ace

New member
זה אמור לנחם?

התשובה עד שהילדים שלך יהיו בגיל הזה כבר לא יהיה אינטרנט בכלל, או בציבור היהודי.

מקפיא

New member
לאאא.... זה אולי צורה יפה לברוח...

אבל זה לא נכון.... אי אפשר לברוח מיזה שהאינטרנט נכנס יותר ויותר לחיים.... כרב היום יש הרבה דברים שאי אפשר לעשות חוץ מבאינטרנט.... האינטרנט נכנס ויכנס יותר ויותר... זה ברור... ולהגיד שזה לא יקרה שזה השיטה של הבת יענה..... לטמון את הראש בחול ולחשוב שהסערה תעבור מעל הראש....

toxic2004

New member
../images/Emo45.gif ומוסיף

צריך לקחת את הדברים החיוביים שיש ברשת ולנצל אותם לעבודתו ית'.

חושבת18

New member
זה כמו מה שאומרים

בוא נהנה מהחיים כי במילא עוד שניה נמות... אהבלים!!

מקפיא

New member
לא... ממש לא...

יש מושג כזה שנקרא קידמה... העולם מתקדם, ומי שרוצה להשאר מאחורה הוא בבעיה... זה המציאות....

לא בהכרח.

הטלויזיה היא כבר קדמה ישנה, ובכל אופן בבית החרדי הממוצע היא בבחינת בל יראה. אם יימצאו פתרונות מעשיים להשלמת הצרכים שמספק הנט, אין סיבה שהוא יהיה שונה מהטלויזיה.

jack ace

New member
הקידמה שלך זה הגהנום שלנו.

מה שייך? למה מי באמת צריך אינטרנט? עד היום לא מצאתי שום סיבה או תועלת אמיתית שבלי האינטרנט אי אפשר. ואלה שעובדים בזה, נו אני מקווה באמת שהם לא יכולים לעבוד בלי זה. וי"ר שלא נכניס עצמינו לנסיון, שכל המכניס עצמו לנסיון ודאי יכשל בו. העולם המודרני במיוחד אנשי האינטרנט, חלקם כבר הגיעו לדברים שאין האוזן יכולה לשמוע, וחלקם כבר קרובים. בתור אחד בן 33 עוד מעט, שכשחזרתי בשאלה עוד לא היה אינטרנט "לא היו מודרניים עדיין" הבני אדם פה בארץ היו הרבה יותר טובים , ואוהבים ועוזרים ועוד אלף דברים. הלואי והקב"ה ישיר אותי "מאחורה" של המציאות הזאת. רשע בלי סוף, העיקר קידמה. אדיף שתלך ישר לאמת ולא עקום ל"קידמה".

הסססטלן

New member
לא מסכים!

אם אני גולש לא בהכרח שהילדים שלי יגלשו...קודם כול אתן חינוך מסור....ועוד יותר...כיוון שאני הייתי פה ויודע מה זה אז לא אסכים שיהיה להם מכשירים לא כשרים!נקודה!אינטרנט במחשב?אין!ואם כבר אז רק עם תוכנת חסימה...שלא ניתן להגיע לאתרים שאין רוח חכמים נוחה מהם....

19אריאל

New member
רק שזה נאמר בלשון תמיהה...

אבות יאכלו בוסר ושיני בנים תכהינה?

ההורים שלך גם גלשו כאן?..

זה המצאה מטופשת, שטות שאיזה מורה בסמינר המציאה להפחיד את הבנות... /tapuzforum/images/emo3.gif אין הרבה קשר בין מה שאת עושה היום לילדים שלך בעוד 20 שנה, אם את צריכה לפחד ממשהו, אז זה מאיזה חתן תקבלי...

קסמאישי

New member
זה לא מחייב כי

לפעמים זה לא קשור מה עושים ההורים, זה תלוי במה ההורים משדרים על עצמם. דוגמא גם אברך שמחנך את הילדים שלו להיות פרומרים בני תורה, אם הוא משדר שזה קשה לו אז הם יראו את זה וילמדו מזה. אותו דבר הפוך הורים פתוחים אבל משדרים שהם שמחים במצוות לימוד תורה, זה מה שהילדים יקלטו.

זה קשור הדברים שאני עושים היום....

ישפיעו על ילדנו....בעתיד כל מעשה או מחדל שלנו גדול או קטן לטוב או להיפוכו חלילה נחרת בעט ברזל בהתנהגות צאצאינו וסופו להטביע חותמו לדורות.....

את רוצה תשובה?

יש לי משהו לומר לך, רק לך. כל מה שהאדם בונה לעצמו כרגע בימי הרווקות שלו, שזה סמוך לשידוכים, כך החינוך שלו הולך להיות בביתו. אם את עובדת על המידות שלך, כך גם את תחנכי את הילדים שלך,בקיצור, את מבינה מה שאני מתכוונת. אם את לא רוצה שילדייך יהיו בנט.....תתנתקי....מהכל. כמובן שקל לדבר...אבל אני גם על הכוונת לעשות את זה... כי הבנתי שזה לא יוסיף לי כלום לחיים מלבד---- צער. זהו...בהצלחה....

חחח . . .

‏``פיה פתחה בחכמה.... ותשחק ליום אחרון`` את בהחלט צודקת אך זה כל עוד ולא תטיבי את דרכייך, ולמותר לציין שכשילדייך יגדלו בעוד 17, 18, 19 שנה עולם האינטרנט יהיה ``פייייי`` ולכן אם לא תרצי שילדייך יהיו בקו הישר אז השתדלי לעשות הישר והטוב כבר מעכשיו, כי איך אמרת... ``גלגל סובב בעולם``.

למעלה