היי תעזרו לי בבקשה!!!

THETRUE

New member
היי תעזרו לי בבקשה!!!

אוקי..אז אני אתחיל עם מי אני... אני אור בן 17, יש לי המון בעיות בחיים..הבעיה זה גם אני מפחד שיראו את זה על כתב היד שלי בראיון לעבודה בבקשה, תגידו לי מה רואים בידיוק לפי כתב היד שלי,עד כמה ממש אפשר להכיר אותי? רשמתי סתם דברים על דף וסרקתי תשתדלו בבקשה לפרט תודה רבה רבה למי שיעשה את זה למעני :)!!!

shamon51

New member
שאלות

באיזה יד אתה כותב ימין/שמאל? האם עברית היא שפת האם שלך? שמעון דרך אגב: למה אתה חושב שהכתב מוזר ?

THETRUE

New member
תשובות

א.אני כותב בצד ימין ב.כן זאת שפת האם שלי... ג.כי רואים שמשהו לא נורמאלי בו{כמו הצרות שיש לי}.. בבקשה תגיד לי כל מה שאפשר ללמוד מהכתב{אם אתה יכול לנתח}..זה נורא חשוב לי

shamon51

New member
ניתוח ראשוני

למרות "בקשותיך" ו"הצהרותיך" אני לא רואה "בעיות" ואולי זו הבעיה העיקרית
שאתה מדמיין שיש לך בעיות. בעיה נוספת אפשר לראות היא שאתה לחוץ וזקוק לקרבה כל הזמן של חברים, ונוטה לקבל את דעתם בהתחשב ביכולות השיכליות שנראות בכתב נראה שיש מקום וסיבה וחשוב הרבה יותר טוב על עצמך. אז תתעשת
גיל הטיפש-עשרה לא במיקרה נקרא כך
שמעון

THETRUE

New member
אוקיי...אני אשמח אם תפרט בקשר ל

יחסים עם משפחה ועוד כמה דברים צדקת בהכל...רק אם לדייק, אני מרגיש מאד בודד וזקוק לחברים שהיו לי, ונכון, אני מאד מושפע מדעתם של אחרים, לטובה או לרעה...

THETRUE

New member
וד"א

יש לי בתקופה הזו הרבה נטיות לדיכאון ומצבי רוח קיצוניים שמשתנים רואים את זה??

shamon51

New member
יש שיר כזה

נדמה לי שקוראים לשיר
"סתו" ומשם לקוחה השורה: "זאת היא עונה כזאת חבוב זה רק הסתו וזה עובר..." מצבי רוח זה רגיל אצל הרבה בקבוצת הגיל שלך. "תתנחם" בעובדה שאצל אחרים זה הרבה יותר "חזק" לפחות לפי הכתב שלך זה לא נראה יוצא דופן. הייתי במקומך מסתכל בראי וחושב על הכשרונות שיש לך למשל: האם אתה נמצא בין 25% החכמים בכיתה ? אני מהמר שכן ואז תבין שהבעיה שלך היא בהערכה עצמית לא נכונה כלומר הגיע הזמן שתעריך את עצמך הרבה יותר !!!

THETRUE

New member
כלכך נכון...

ההערכה העצמית נעלמה לי מאד.. תודה רבה על הניתוח עד עכשיו אתה טוען שאין לי ממה לחשוש לראיון עבודה..?

THETRUE

New member
לא אני מיתכוון בעבודות

לגיל שלי...אתה יודע שעובדים בחופשים והכל

shamon51

New member
כאמור לעייל

אם תדע נכון להעריך את יכולותיך (ויש לך הרבה וטובים
) אז הכל תלוי בצורה שתציג את עצמך בראיון תהיה אסרטיבי ובטוח בעצמך כי באמת יש לך הרבה להציע !

THETRUE

New member
תודה רבה לך!!

על היחס ועל מה שרשמת אנ יגם אודע מאד לאודי בן יעקוב , אם יסכים להפגין את חוכמת הגרפולוגיה שלו על הכתב שלי ^-^"

למעלה