היי...:)תמונות שלי

סתוושה17

New member
היי...:)תמונות שלי

הנה פיק עם תמונות שלי חדשות..אשמח לשמוע את דעתכם. http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=84F3C8D3172D434F8E673FE563E0CC45&alid

סתוושה17

New member
תגובה..

מה זאת אומרת להעלות תמונה לפורום?הנה כבר העלתי לא?חח תסביר לי למה התכוונת:)

ילדה יפה:)

כנראה הוא התכוון שיראו את התמונה ולא קישור שלה:) בכל אופן נשמח שתגידי מה הנתונים שלך גובה משקל:) שיהיה בהצלחה:) וברוך הבא לפורום:) וווששייי היה פה:)

סתוושה17

New member
חחח אהה

אהה אוקיי.. אפשר לשמוע את חוות דעתכם על התמונות בתור אנשים שמבינים?איזה תמונה הכי משכה את העיין שלכם? הרבה פעמים אמרו לי שכדאי לי ללכת לנסות לדגמן אבל אני לא מאמינה בעצמי מספיק... וגם לא בטוחה שאני מתאימה לעולם הזה..אני נמוכה 1.64 שוקלת 45

התמונה שאני הכי אהבתי:)

זה שלך ושל חבר שלך על הכיסא:) אז ככה אני לא בחור שמבין בנושא אז אין לי מה להגיד לך:) חוץ מזה שיהיה לך בהצלחה:) וווששייי היה פה:)

just dandi

New member
|אאור|../images/Emo109.gifאוקיי

דבר ראשון..אני חושבת שאת נורא יפה,ואם גם את חושבת כך,כדאי לך לפחות לנסות [אל תדאגי,הנסיון עדיין לא הרג אף אחד
] ואל תדאגי לגבי הגובה שלך.את יכולה לשוטט באתרים של הסוכנויות השונות,ותיווכחי שיש המון דוגמניות שהן גם 165,למרות שאני מאמינה שרובן אינן דוגמניות מסלול,אלא דוגמניות ביוטי. התמונה שהכי אהבתי אצלך זו התמונה עם הפרח בשיער כי רואים שם את תווי הפנים שלך די בבירור ואף בדגש,מה גם שזו הכי קרובה לצילום מקצועי. יום טוב

למעלה