היי.... תמונות מתוך ROTS

tactical

New member
היי.... תמונות מתוך ROTS

מישהו בפורום של גיימר הביא את התמונות האלה: קישור קבלו אחת מהן...... השרוף...

Greebo

New member
Oo

*ספויילרים בהודעה* נע...לא בטוח אם זה נחשב לספויילר...אבל שיהיה... מהתמונות ניתן להבין למה דירגו את הסרט הזה 13 ומעלה... אני באמת לא פאקינג מבין את לוקאס... SW אמורה להיות סידרה קצת יותר עדינה ממה שניראה בתמונות... חשבתי שאם כבר היו מראים אותו במיכל בקטה (הררר ככה קוראים להם?) אבל לאאאאאא..... >.> *אכזבה ראשונה מהסרט החדש ניכנסת לרשימה*

tactical

New member
אני לא מסכים איתך...

הסרט מציג "תקופה אפלה" - נפילת הרפובליקה, עליית האימפריה, חיסול הג'די, המעבר הסופי ל DARK SIDE. הסרט אמור להיות יותר אפל, אתה לא יכול להציג את הארועים אלה "בעדינות" כי זה פשוט לא עובד...

Greebo

New member
והיאמפריה מכה שנית? לא היה אפל?

נו באמת... הממזר הקטן חשב לפצות אותנו על הילדותיות של אימת הפאקינג פאנטום... ושוב הוא הגזים... בכלליות אני די מאוכזב מהטרילוגיה החדשה...כי לוקאס הוא פשוט במאי גרוע.. הוא היה צריך להישאר מפיק כמו שהוא עשה באימפריה וג'דיי...הסרטים הכי טובים בסידרה אגב... >.>

tactical

New member
מצד אחד....

אתה אומר ש-SW צריכה להיות עדינה יותר.... ומצד אחר אתה אומר שהאימפריה (שהוא סרט אפל יותר) הוא אחד הטובים.... מה אתה מעדיף שהסרט השלישי יהיה יותר כמו אימת הפנטום- עדין... לפי דעתי הסרט מתקדם בכיוון הנכון... אני מציע שנחכה עם הביקורת לאחרי שנראה את הסרט.... כולנו יודעים למי מראים חצי עבודה...

the Sithari

New member
מבחינתי...

מבחינתי רק השם star wars על הסרט נותן לו 5 כוכבים לא משנה כמה הוא גרוע... מוזר, אבל אני כבר לא רואה את הסרטים כמו שהם באמת אלא כמו שהם נראים לי, כמו שהם היו אמורים להראות ובגלל זה מבחינתי אין מגרעות בסרטים החדשים (טוב, אולי חוץ מג'אר ג'אר)

tactical

New member
אם כבר הזכרת את ג'אר ג'אר...

מישהו מוכן להסביר לי משהו.... כל כך הרבה אנשים נהרגים במגוון דרכים בSTAR WARS... לא יכלו לארגן איזה מוות נוראי לג'אר ג'אר??? איזה עריפת ראש בלייטסייבר, התרסקות על כוכב, האכלות על ידי יצור גדול כלשהו, התנגשות חזיתית עם אוטובוס קומתיים, תאונה מיסתורית שכוללת פסנתר כנף... משהו רק שיקחו אותו כבר...

the Sithari

New member
יודע מה?

לדעתי זה טוב שלא אירגנו לו מוות נוראי ושלא מראים את המוות שלו בכלל- זה משאיר מקום לדמיון ואפשר להרוג אותו בהרבה דרכים

למה כולם שונאים את ג'אר ג'אר ?

ג'אר ג'אר הוא בין הדמויות שאני הכי אוהב בסרטים מאז שראיתי את אימת הפאנטום לראשונה בקולנוע( הסרט הראשון של מלחמת הכוכבים שראיתי אי פעם, תמיד ידעתי שיש כזה דבר מלחמת הכוכבים אבל לא התעניינתי וגם הייתי די קטן יחסית ) ג'אר ג'אר הוא דמות משעשעת ומעניינת אני לא מבין למה שונאים אותו אני קורא בפורומים, פה, בtheforce.net וכל פעם שמזכירים את ג'אר ג'אר אומרים חבל שהוא לא מת או משהו כזה מה כל כך שונאים אותו??

Lu Tze

New member
גם אני לא רוצה שהוא ימות.

אני בעד לענות את הממזר.

thorondor

New member
זו בדיוק הבעיה.

מרוב סיבובים בקברו, טולקין כבר עזב את מערכת השמש.

Greebo

New member
אתה היסתכלת על התמונות בכלל?

*ספויילר* מראים שם את הגופה המרוטשת של אנקין.. *סוף ספויילר* יש עדינות,"תיקווה חדשה"\"ג'דיי"(על אף האייווקס..) ויש טיפשות,"אימת הפנטום"(*שיעול*ג'ארג'אר*שיעול*)... היה אפשר לצלם אותו במיכל בקטה...זה היה מוציא חלק מהגור מכל העיניין... אבל פאק אם אני רוצה לראות גופות מרוטשות אני ילך לראות CSI..

Greebo

New member
><

אתה מבין, SW היה מאז ומתמיד מעוז הילדותיות של מליונים ברחבי העולם.. אני גדלתי על SW.. ואצלי הסרט נימצא בתת מודע עם שלל סרטים כגון ווילו והנסיכה, הנסיכה הקסומה, הסיפור שלא ניגמר וכו.. אפילו "אימפריה" הסרט ה-כאמור, יותר אפל בטרילוגיה הישנה.. תמיד היה לסרטים את הטאצ' הזה את מוטיב האגדה, שידעת שהטובים ינצחו...אפילו אחרי הסוף של אימפריה.. ואז בא מר knowitall lucas ושם לי גופה מרוטשת באמצע סרט שלפני שהפאקינט כתוביות של ההתחלה מתחילות הוא מחזיר אותי גיל 6 >.> אני מוצא את זה די פוגע שהוא עשה את זה... אבל הי... זה רק אני... <.<

tactical

New member
אני חושב...

שזה בדיוק ההרגשה שהסרט מנסה להעביר... סוף עידן התמימות... זה סרט אפל שמתאר מאורעות אפלים אתה אמור לצאת ממנו עם הרגשת דיכאון, מרמור ופגיעות, כי המצב על הפנים כל "הטובים" או שמתים או שמתחבאים בכל מני פינות חשוכות של הגלקסיה. הרפובליקה נפלה. המשובטים שהיו צבא הרפובליקה פתאום הופכים לצבא הפרטי של פלאפטין... אנאקין הופך למרשמלו אנושי (ואני מתכוון לכזה ששמים על שיפוד ולמדורה) המצב על הפנים... אין עוד תקווה. ואז בסרט ה-4 מגיע "תקווה חדשה".

tactical

New member
ואם...

אתה רוצה עדינות אתה יכול לראות את פו הדב ופיל נפיל...(אל תשאל אותי איך אני יודע שיש סרט כזה...) תראה... אני מסכים אתך שהתמונות קשות אבל זה לא דבר שלילי וזה בטח שלא מוריד מהטיב של הסרט אלא מעלה אותו...

Darth Tomer

New member
זה כזה מגעיל?

אני בן 13 (עוד מעט 14), לא ממש פחדן אבל אני שונא לראות דברים מגעילים... ועד עכשיו ממה שראיתי זה לא כזה מגעיל. הפסדתי משהו?

למעלה