היי, תיראו את הפעמון

היי, תיראו את הפעמון

שהכנתי לכניסה של הבית שלי, הרעיון הגיע לאחר שהיה שם פעמון זכוכית שהבנים שלי שברו עם כדור כמה פעמים, אז הוחלט לנסות מעיסה אולי זה יחזיק מעמד. דרך אגב זה מתאים לפרוייקט הבלון, למרות שהיתחלתי אותו ממש מזמן ורק עכשיו סימתי, אז מה דעתכן?

קדם2

New member
אמא של קורן../images/Emo2.gif

איזה יופי,ואיזה נוף נשקף מהמרפסת שלך. טוב,עכשיו תסבירי איך הכנת את הפעמון, הבנו שהוא בנוי מבלון, אז באיזה צבעים השתמשת ובאיזה טכניקה, כי זה יצא מדהים.

בנבית

New member
אמא של קורן../images/Emo12.gif

היופי המדהים של הפעמון עם הנוף המהמם פשוט חגיגה לעיניים!!!!! מ-ק-ס-י-ם!!!!!!!!!

תודה בנבית, בהיזדמנות אם יצא לך להיות בצפון

תני קריאה פה בפורום, ואתן לך את הטלפון שלי ותגיעי לראות את הנוף ולבקר אותי..

קדם בוקר טוב, אני גרה במקום

מדהים מעל שמורת טבע שנקראת נחל קורן כמו השם של בני הגדול, ואני רואה את כל השמורה ממש מהגינה לא מהמרפסת , מהמרפסת יש נוף עוצר נשימה. אך זהו מקום שקט ביותר מבחינת העיר , אין בילויים, קניונים וכו.. לכן יש יתרונות אך גם חסרונות. וכמובן שזוהי העיר מעלות שבצפון. לפעמון את הגוף מבלון שהדבקתי מסביבו למטה עוד קרטון גמיש כדי שיהיה יותר גדול, הצביעה קודם בשחור אחרי שמתיבש עם מכחול יבש וגדול מרחתי עם מעט צבע ארד מטאלי על כל השחור. מאוד פשוט צריך לנסות. ותודה.

מידור

New member
מקסים מקסים מקסים!

הרעיון והביצוע והצבע. האם הוא מצלצל? אם כן, אז איך? ואם לא אז יש לי רעיון - צריך לבדוק התכנות. הנוף מהמרפסת שלך עוצר נשימה.

אמא של קורן ../images/Emo140.gif

יופי של פעמון, יקירתי !!! והנוף, אוי הנוף... פשוט לקנא, לקנא, לקנא... אנחנו התל אביבים מפנטזים על נוף כזה לחופשות שלנו...

תודה ענת, כן אני יודעת יש לי משפחה שגרה

בחדרה, וכשהם באים לכאן הם נהנים מהנוף השקט וציוץ הציפורים יותר מהכל. וכשאנו מבקרים אותם אנו נהנים מהרעש הקניונים והקניות...

זואני2

New member
אמא של קורן

פשוט אי אפשר להתעלם!!! הפעמון מדהים, הצביעה מקרינה חום מתכתי יפהפה והנוף, אוי הנוף...

יפה, אבל איזה צליל הוא עושה ../images/Emo35.gif

טוב , בכל זאת זה מעיסת נייר ... בסך הכל נראה חמוד..

קסמלי

New member
אמא-וואהו

טוב-כמובן-שפעמון-רצוי=שיצלצל אבל-הוא-כל-כך-יפה-ועוצמתי. משהו-משהו. קסם

למעלה