המאסטר של הסקרים
New member
היי, תיכנסו!
שלום, אני חדש... אוהב לסקר ולדרג............... אני לא אשאל איזה עונה הכי אוהבים כי זה כבר חרוש, אבל: איזה 8 בנים ו-8 בנות אתם הכי אוהבים?
קטן להישרדות 15... אפשר בסדר אקראי ואפשר לפי סדר אהבתכם, איך שאתם רוצים... הנה שלי, בסדר אקראי לגמרי, לא לייחס לו משמעות 8 בנות: סירי (12) קאתי (4,8) אליזבת (2) שי אן (5,8) סטפני (10,11) ג'ולי (9) היידי (6) סנדרה (7) קורטני (15) אמנדה (15) 8 בנים: אראס (12) קולבי (2,8) רוב ססטרנינו (6,8) מתיו (6) איאן (10) שון רקטור (4) בובי ג'ון (10,11) יאו מאן (14) אפשר להגיד שזאת נבחרת חלומות פרטית בשבילנו... אבל יש כמובן המון אנשים מעניינים (שיין, ג'רי, קורטני עונה 12, פיירפלי, בוסטון רוב) שאנחנו לא כל כך אוהבים, אבל הם בהחלט מוספיים עניין. אז יאללה תצביעו ונראה מהי הנבחרת החלומות שבה אתם אוהבים את כולם. בסופו של דבר, אני אספור את הקולות, אבדוק מי הפייבוריטים שלכם ואני אתחיל משחק חדש של מדליקים לפידים (דפדפתי בפורום, מצאתי אותו, והתאהבתי בו, LOL) אז מי יהיו השותפים למדליקים לפידים? אתם תבחרו.
שלום, אני חדש... אוהב לסקר ולדרג............... אני לא אשאל איזה עונה הכי אוהבים כי זה כבר חרוש, אבל: איזה 8 בנים ו-8 בנות אתם הכי אוהבים?