היי, תגידו..

zoe1111

New member
היי, תגידו..

אפשר להשיג נפית חתולים לזריעה באדנית אולי?? :)

zoe1111

New member
גם על זה אני רואה שכבר דברתם פעם...

ובכל מקרה מישהו יודע אם ניתן להשיג?

גלי®

New member
בטח ! בחנויות בעלי חיים , או אפילו

באדניות במשתלות מסוימות !

**לילך**

New member
לפי בירור שעשיתי אין בארץ

אני יודעת שאפשר להשיג את הזרעים בארה"ב ,אבל הוראות הגידול שלהם מאד מסובכות . חשוב לזכור ,שכל יבוא של זרעים או צמחים לארץ ,דורש אישור של משרד החקלאות.

גלי®

New member
לפני חצי שנה , ראיתי זרעים כאלו

בחנות לבעלי חיים בקניון חיפה , כמדומני ...

zoe1111

New member
:)

תודה לכם והנה תמונה של החתול שלי היא קצת ענקית, לא יודעת איך להקטין..

bimbo.

New member
סליחה על הבורות: מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נפית חתולים?????

**לילך**

New member
נפית החתולים - או catnip

זה צמח שגורם התרגשות לרוב החתולים. (ישנו צמח נוסף עם השפעות דומות - בשם וולריאן). הם נהנים מאד להריח אותו ואפילו ללקק ולפעמים אפילו נכנסים לאקסטזה בזמן שהם משחקים עם הצמח ,לכן יש כאלה שמכנים את זה "סם החתולים" אבל זה לא ממש סם ,אין לו השפעות ממכרות וההשפעה של הקטניפ על החתול משפיע דקות ספורות (אולי אפילו פחות חמש דקות). בארץ ניתן לקנות את זה מיובש , חשוב לבדוק שזה טרי ,אחרת זה לא משפיע. הקטניפ לא משפיע על כל החתולים ,חלק מהם ממש אדישים אליו . מיקי שלי מאד אוהבת קטניפ ,אני מפזרת לה את זה פעם בכמה ימים ,על מן בובה והיא משחקת עם זה בהנאה גדולה במשך כמה דקות ,טושי לעומתה לא ממש מתלהב ,הוא קצת מריח ומלקק את זה (זה לא מזיק) והולך לדרכו. ** מאמר על קטניפ משונרא **

catnip וג´ורג´

אנחנו קונים לחתולידה שלנו מגרד ציפורנים עם catnip. בפעם האחרונה שקינתי, באתי הביתה פתחתי את המתקן וקראתי לג´ורג´. החתול התיישב על המתקן רחרח קצת ופשוט התמסטל, הוא בעדינות גלש מהמתקן לרצפה ונמרח בכל הוד חתוליותו על הרצפה (במילים פשוטות הוא נפל הצידה). זה היה מאוד משעשע.

zoe1111

New member
כן גם שלי התלהב

נשכב לו על זה בשמחה:) בגלל זה חשבתי לשתול גם

למעלה