היי תגידו..

GATINHA

New member
היי תגידו..

אני (21) ואחותי (18) היינו מאז ומתמיד יצורים חברתיים מאוד, לעומתינו אחי הקטן (7) לא מתחבר בקלות ואפילו נמנע מלקחת שיעורי בית מילדים בכיתה, וצריך לשכנע ולשדל אותו ללכת למסיבות ימי הולדת..יש לו חבר אחד, ולמרות שלכאורה ביומיום הוא לא נראה כאילו חסר לו.. הוא זורק פה ושם "אף אחד לא חבר שלי מהכיתה".. מכירים? איך עוזרים לו?

מממ...

למה את חושבת שצריך לעזור לו ...? לא כולם אוהבים המון המון חברים סביב ... תשאלי אותו אם הוא בכלל צריך עזרה ... וחוץ מזה כייף לו שיש לו כזאת אחות מקסימה ...

GATINHA

New member
../images/Emo9.gif תודה

פשוט כי לפעמים הוא אומר "אף אחד לא חבר שלי" בנימת צער...

GATINHA

New member
כן..

לא רציתי יותר מידי להתחפר כי הוא ילד מאוד (!) חכם והוא ישר יבין שמשהו לא בסדר בזה.. שאלתי אותו למה אכפת לו כ"כ להזמין מישהו חדש לשחק איתו.. והוא נורא התחמק וענה לי בסוף שהוא לא אוהב אף אחד אחר (?!) הוא הולך לחוגים... אבל למשל בחוג כדורסל הוא היה משחק לבד עם עצמו גם בתרגילי זוגות ועכשיו הוא בחוג מדע אבל זה חוג שאין בו יותר מידי אפשרות להתחברות...

אולי..

הוא פשוט בוגר מאוד לגילו ..ולא מוצא כל כך שפה משותפת עם בני גילו ...

שאלה טובה ..

כל אחד גדל בקצב שלו ... אי אפשר לחיות את החיים של האדם האחר ...אפשר לנסות לעזור [אבל רק כאשר מבקשים מאיתנו] ...יותר מזה אין כל כך מה לעשות ...

bimbo.

New member
כדאי גם לברר אם לא מציקים לו ../images/Emo10.gif

או שאולי הוא מוחרם מסיבה כלשהי. מקווה מאוד שלא!

bimbo.

New member
אני חושבת שכדאי לדבר עם

המורה (ושהילד לא ידע) ולהכניס אותה בסוד הדבר. היא תוכל לדעת איך היחס של הילדים אליו.

ניני51

New member
כמה זמן הוא מתבודד?

אולי קרה לו משהו שאתן לא יודעות עליו? מה הוא עושה כשהוא בבית מתבודד?

GATINHA

New member
מאז ומתמיד..

הוא משחק בפלייסטיישן ובמחשב או בקלפים משלו...

למעלה