היי תגידו מה דעתכם

ק ו ב י ג

New member
יהי זכרו ברוך

הכלב שלנו רייד היה בן 10 חודשים במותו שחור עם גינגי כלב שמצאנו והוא בן 3 ימים בלבד רייד היה כלב חכם ומלא שמחת חיים מכונית עוברת דרסה אותו למות בירושלים יהי זכרו ברוך.

ק ו ב י ג

New member
מישהו אחר

לאחר מותו המצער של רייד המתוק מחפשים גור תינוק זאב גינגי אם אפשר ומעורב צרו קשר

היי תגידו מה דעתכם

אני וחברה שלי מצאנו כלב ממממממתוק בבית הספר שלנו ממש בתוך.לאחר מלחמה קשה עם המורים,להחביא את הכלב בכיתה.חחחחח הוא עשה פיפי על ילד אחד.לקחנו אותו אליי הביתה עם חברה שלי אמא שלי אמרה שלא נוכל להחזיק אותו כי יש לנו כלב ענק ועוד כמה חיות.אבל היא אמרה שנוכל להחזיק אותו עד שנימצא בעל אמרתי אחלה בסדר ופתאום חברתי אומרת לא היא תיקח אותו אמא שלה 100% תרשה כן נכון היגענו לביתה אמא שלה לא הירשתה אמרתי לה לא נורה אני אקח אותו חברה שלי אמרה לא אני מצאתי אותו אז עד שלא נימצא בעלים אני אחזיק בו אמרתי בסדר הלכתי הביתה.ואני ליום למחרת מיתקשרת אליה ושאלת מה שלום טוטו(הכלב)היא אומרת אתמול בערב שיחררתי אותו בחדר מדרגות אוליי מישהו ימצא אותו רתחתי מאודדדדדדדדדדדדדדד.

lilithmm

New member
עצוב מאוד../images/Emo70.gif

ידידים שלי מסרו כלב מדהים לפני כמה ימים למשפחה. הם הדריכו אותם איך לשמור, ואמרו לא לשחרר את הכלב לעולם ללא רצועה. למחרת הם באו לבקר את הכלב ואמרו להם שהמאמצים שחררו אותו שיטייל בחוץ והוא נדרס. כלב זה כמו ילד קטן. צריך לשמור עליו. אסור לשחרר כלב שיעשה לעצמו טיול או שאולי מישהו ימצא אותו.ספרי לנו כשתמצאו אותו מה קרה לו. בהצלחה

dark spy

New member
../images/Emo26.gif

יש לי אתר ויש בו המון כלבים שמחפשים בית... אחת מהם היא רועה גרמניה יפיפיה בשם פילפל (בת 7 חודשים או קצת יותר) שאולי תהיה קצת דומה. חוץ ממנה יש עוד המון כלבים, יש כמה שנראים לי קצת כמו זאב בדף של מכלאת לוד...

למעלה