היי תגדו איך זה לגור בשכונת התקווה (אני לא מכירה) איך בלילה בטוח שם?תודה מראש
מ מכונית אדומה New member 17/10/04 #1 היי תגדו ../images/Emo73.gif איך זה לגור בשכונת התקווה (אני לא מכירה) איך בלילה בטוח שם?תודה מראש
ת תוכון1 New member 17/10/04 #3 לא הכי בטוח שם........ זו אולי השכונה הענייה ביותר בת"א, עם הכי הרבה מעשי שוד\פשיעה\גניבות. אולי יש כמה שכונות שיותר מסוכנות כמו קרית שלום ועד כמה בדרום ת"א בעיקר.. אבל כמו שאומרים, בכל מקום יכול להיות מסוכן... אני אישית, למרות שאני בן 13 לא ממליץ לגור שם...
לא הכי בטוח שם........ זו אולי השכונה הענייה ביותר בת"א, עם הכי הרבה מעשי שוד\פשיעה\גניבות. אולי יש כמה שכונות שיותר מסוכנות כמו קרית שלום ועד כמה בדרום ת"א בעיקר.. אבל כמו שאומרים, בכל מקום יכול להיות מסוכן... אני אישית, למרות שאני בן 13 לא ממליץ לגור שם...
מ מכונית אדומה New member 17/10/04 #4 תודה רבה לך../images/Emo140.gif../images/Emo73.gif אני אמשיך לחפש
A Augenapfel New member 22/11/04 #5 בתור מי שגר שם... אני חייב לחלוק על דעת המשיב... נכון - להתקווה אין שם טוב במיוחד, וזו גם לא שכונת פאר או משהו... אבל סך הכול אפשר לחיות כאן לא רע בכלל.
בתור מי שגר שם... אני חייב לחלוק על דעת המשיב... נכון - להתקווה אין שם טוב במיוחד, וזו גם לא שכונת פאר או משהו... אבל סך הכול אפשר לחיות כאן לא רע בכלל.