היי שנים שלא הייתי כאן

bsbgirl

New member
היי שנים שלא הייתי כאן

מה קורה כולם? אני רואה שזוג המתלהבות עברו הנה טוב נו הנה 1 מהסיבות שצריך מנהל תגידו ההצפה הזאת שהם עשו לא מפריעה לכן? טוב אני לא אתערב בכל מקרה ספרו לי מה חדש איתכן, לא יצא לי בזמן האחרון לדבר פה עם מישי חוץ מליאור (היייי ליאור!! *מאוווהההה נשיקה*) חחחח צאו

American Girl

New member
למה נטשת אותנו?

איפה היית????????????????????? ברוכה השבה
איך אפשר להירשם לפורום באתר שלך ניסיתי אבל לא הצלחתי דרך אגב, אחלה פורום!

bsbgirl

New member
לא נטשתי!

סתם לא היה לי חשק לכלום בזמן האחרון שימי לב שגם לא עיכנתי את האתר המון זמן היה לי ריב עם חבר שלי, אם אפשר בכלל לקרוא לו ככה והייתי בדיכאון והכל אבל זה עבר מזל

bsbgirl

New member
ואגב...

בקשר לפורום לא צריך להיות בעיה עם הרישום אם את צריכה עזרה תשלחי לי הודעה או משו תנסי להרשם שוב אוקי?

American Girl

New member
אני אנסה שוב.....

ואני אעדכן אותך בהמשך איך אפשר לשלוח לך הודעה?

bsbgirl

New member
ווי תגידי

איך יש לך פורום בblabla4u? הם סגרו את השירות למשלמים בלבד לא? איך אהבתי את הפורום הזה

Miss Kitty

New member
הכלבים גילו

שאף אחד לא משלם להם!
גאד, היה לי שם פורום של בלו, שמה זה אהבתי אותו..
הרבה יותר מהפורום של תפוז..

bsbgirl

New member
הם רעים

היו להם פורומים חמודים והם פשוט סגרו אותם!

Babe Byrne

New member
למהחזרת?(והודעה גם לבנות פה)../images/Emo124.gif

חחחחחחחחחפפ סתם סתם גליה אני "מתההההההההההההההההה" עלייךךךךךך!!!!!!!! (*מואאאה נשיקה*) אני מתלהבת?! מאיפה הבאת את זה....?? כל כך פגעת בי שאיין לך מושג.... אני כבר ירדתי מהפורום שלך ממזמן.... אני לא מבינה מה לעזאזל את עדיין רוצה ממני.... ואני בטוחה שאם זאת הייתה שיחה אחרת של אנשות אחרות.... זה בכלל לא הייה מפריע לך ובקשר לבנות האחרות אני מבינה שהשיחה שילי ושל ראיסה הפריעה לכן זה פסדר - לא ייקרה שוב....

Babe Byrne

New member
למי שלא יודעת....

אנשות = כינוי לאנשים שהן בנות אנשים + בנות = אנשות!!!! did i tell you to do the math??

למעלה