היי עינת.. לגבי המפה שלך
העליתי אחת חדשה קצת יותר מדוייקת. וכמה מילים... נתונים כלליים בשבילך: ילידת מזל דגים, אופק מאזניים. בתור בת מזל דגים את דמות מאוד רגישה ומאוד שואפת לחיות בהרמוניה עם אנשים ועם הזולת. הן האופק והן מזל השמש אלו הם מזלות שנולדו למען אנשים, ופחות בשביל עצמם. במפה שלך ניכרים כמה דברים חשובים שאני רוצה לדון עליהם, ואני זקוק לפידבק כדי להמשיך... שמש בדגים בד"כ מתארת את ארכיטיפ מזל דגים. אלו אנשים רגישים ואינטואיטיביים מאוד, מזדהים עם הזולת, בעלי דמיון מפותח וחולמני לעיתים ובעלי יכולת הקרבה. ירח בטלה נותן לך מראה משובב מעט וקצת אופי ילדותי/ נוטה להתפרץ מידי פעם, אבל הירח שלך מוגבל ע"י שבתאי ולכן האנרגיות השמחות של ירח בטלה קצת מדוכאות כאן. בית, משפחה, יחסים עם ההורים: נתחיל מזה שגדלת בבית קר יחסית. אבא עם זהות לא ברורה או שהוא נעדר רבות מהבית ויש אפשרות של מריבות והתנתקות מהאבא. אמך היתה אשה לא קלה במיוחד ועקבה אחרי כל צעד שלך וניסתה לשלוט עלייך או לרדת לעומק הרגשות שלך ואף להיות קיצונית ביחסיה עימך. יש אפשרות שאת היית הילדה החכמה במשפחה או זאת שיצאה ממצבים לא קלים בדרך מקורית יותר מהאחים שלך (במידה ויש לך אחים). יש אפשרות שנטלת עול כבד במשפחה או שהיית ילדה הורית בחלק מחייך המוקדמים. את אדם שנולד לאהוב ונולד שיאהבו אותו. את רוצה את החום והמגע אבל לא תמיד מקבלת אותו. יש גם קושי עם בני זוג מסויים. הקושי יכול להתבטא בקושי להגיע אלייך ולכבוש את ליבך, יכול להיות גם שיהיה קשה להגיע אלייך מבחינה מינית ורק מישהו שבאמת יעבוד וישקיע יוכל להגיע אלייך מבחינה זאת (אני לא יודע אם את נשואה אבל אלו מגמות שרואים במפה שלך). את מחפשת גבר רגיש ועדין, שיבין את רגשותייך ויזדהה עם הדרישות שלך כמישהי שסבלה מהעדר אהבה. יכול להיות שאת עצמך נראית מאוד נעימה ונינוחה לאנשים. יש בך משהו מגנטי שגורם לאנשים לאהוב אותך, אבל את סובלת מכך שאת נותנת הרבה מידי וגם מרגישה מנוצלת מכך. זה פחות או יותר על קצה המזלג.. השעה מאוחרת קצת ויש מצב שפספסתי פה או שם אבל זה בגדול נגיעות מסויימות מהמפה שלך. כמו שאמרתי פידבק שלך חשוב מאוד להמשך. בברכה