היי שלומי!

מ א ש ה

New member
היי שלומי!

עשיתי כהצעתך. התקנתי את Troyan remover ולשמחתי לא נתגלה דבר באף לא אחד מהכוננים. התברר לי שתוכנת האנטי ווירוס שלי עושה טוב מאד את העבודה. מאז שאני מנוייה, שום טרויאנים ושום וירוסים. שרדתי את צ'רנוביל ואת קלז ושאר מריעין בישין. לעומת זאת במחשב של בעלי מותקן נורטון החדש והמעודכן. הוירוס השתלט על האנטי וירוס וניטרל את האאוטלוק שלו. כדאי לציין שתוכנת האנטי וירוס שלי תוצרת כחול לבן. מציעה להסיק מסקנות.

מ א ש ה

New member
בהמשך להודעה

חוזרת אל מה ששאלתי אותך בכנס היום: עכשיו משום מה לא מופיעה יותר תיבת הדו שיח בה התבקשתי לבחור יישום באמצעותו ניתן לפתוח קובץ אנונימי. במקומו מופיעה לי הודעה אחרת, שאני מצרפת אותה. אשף הגישה בו מדובר נפתח ולא עושה בעיות. איך אני מתפטרת מההודעה המעצבנת? המון תודות.

שלומי

New member
הי מאשה

כמו שאמרתי לך בכנס, יהיה מאוד קשה לקבוע סתם כך מהי הסיבה ואיך נפטרים ממהודעה. אין לי תשובה מן השרוול.(ייתכן והתשובה פשוטה מאוד אולם אני לא רואה את המחשב מולי ולכן אני לא יכול לבדוק מקומות רגישים בו). לגבי האנטי וירוס - אני שמח שהוא מגן לך טוב. הבעיה היא שלא סתם הוא לא פופולארי. אם משתמשים מנוסים לא בחרו בו - ישנה סיבה. ייתכן וייחסי הציבור וצורת השיווק אינם מוצלחים במיוחד ולכן מוצר טוב אינו זוכה בהכרה ראוייה.

למעלה