היי... שלומות!:

toot bananaGirl

New member
היי... שלומות!:

שלום@ אני חדשה בפורום... שמי שני ואני משוהם במרכז... רציתי להשתתף עמכן בפורום וגם להציג בובות שלי.... אשמח לקבל טיפ לשיפור הבובות, הערה, הארה או כל דבר אחר! (האמת שעד עכשיו יש לי רק 3 בובות...) לבובה הראשונה - בתגובה הבאה...

crazy chicka

New member
דולי חמודה!!

אבל ( כמו תמיד יש אבל!) מקדימה תוסיפי פוני או משהו..היא נראת כאילו היא קרחת מקדימה ויש לך שיער שמתחיל מאחורה אל תעלבי..רק מנסה לעזור בייייי

Mooa-Numi

New member
ברוכה הבאה!

אני מיכל, ואת יכולה לקרוא יל גם רקסי-אבל אני לא יענה
כדאי לך לעשות הצללה (הסבר מפורט אצל שבלולינה
), ובשיער... השיער לא מתחיל אחרי הראש, ופה זה נראה כאילו פשוט הדביקו משו מאחורה. תמיד יהיה איזשהו חלק מקדימה. בעעע אני גרועה בבלהסביר...

Mooa-Numi

New member
והכי חשוב-

כמה בקשות? -לא לפתוח כל הודעה חדשה על כל דוליז חדשה! את יכולה לשרשר את זה לאנשהו. טוף?

toot bananaGirl

New member
אוקי...

אבל בכל זאת לא הבנתי מה זאת אומרת שזה נראה כאילו הדביקו להן משהו לראש... לעשות להן הצללה כהה מאחורי הראש...?

crazy chicka

New member
בובה חדשה !!!ש-י-ר-ש-ו-ר

סוף סוף יצא לי שיער שניראה לפחות איפה נורמלי!!!!!!!!!!!!

toot bananaGirl

New member
נחמד אבל...

השיער לא משהו... בלי להעליב כמובן..! אני יודעת שגם השיער שלי לא הכי הכי, אבל עצות עוזרות ללמוד ולשפר... למרות שאף אחת לא מגיבה להודעות שלי אבל שיהייה.. (כמעט אף אחת , רק המנהלת)

Hugs a Kisses

New member
הבובות...

יפות, אבל הן נראות כאילו לקחו את השיער ועליו הדביקו בובה, צריך פוני או שוונצים וכדומה, תנסי! שלך

crazy chicka

New member
אני יודעת..אתן צודקות

ותודה שהגבתן!! אבל אני מנסה לעשות שיער כמו שלכן כי לכן יוצא ממש ממש מהמם אבל לי יוצא קרש!! אני לא יודעת מה לעשות שיראה יותר טוב

פי3פו3ית

New member
גם לי יש דולי חדששששששה../images/Emo70.gif

קבלו.. ניראת -נראה לי- יותר טוב מהשאר.. תגיבו בבקשה.. אני לא אשרשר את זה 1000 פעם אם לא תגיבו........זה בסדר.....

crazy chicka

New member
וווווואיווווו!

איזה בובה יפה..הסתכלתי על ההודעות הקודמות שלך וזה באמת באמת משתפר..אחלה תמשיכי כך!!!! אוהבת בייי

למעלה