ברוכה הבאה אני מור
ל לידרית בדם New member 27/4/07 #15 אנחנו תמיד מוכנים לקבל עוד חדשים... אז ברוכה הבאה... אני טל מבת-ים וגם אני כמעט בת 14! השתלבות מהנה...
אנחנו תמיד מוכנים לקבל עוד חדשים... אז ברוכה הבאה... אני טל מבת-ים וגם אני כמעט בת 14! השתלבות מהנה...
א אחת שתדבר הרבה New member 27/4/07 #27 ברוכה הבאה../images/Emo24.gifאני ים../images/Emo19.gif יש פה כמה דברים שכדאי לך לקרוא, בשביל להבין קצת איך הפורום הזה עובד . [אני חייבת לחדש את המשפטים שלי ] בהצלחה והשתלבות מהירה .
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifאני ים../images/Emo19.gif יש פה כמה דברים שכדאי לך לקרוא, בשביל להבין קצת איך הפורום הזה עובד . [אני חייבת לחדש את המשפטים שלי ] בהצלחה והשתלבות מהירה .
ה הרים של פחד New member 27/4/07 #29 תודה תודה! חחחח כבר קראתי את זה, הסתכלתי די בכל דבר אפשרי בפורום. אבל תמיד טוב לקרוא שוב!
T Tamar38 New member 28/4/07 #37 ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אני תמר, עוד מעט 15 מרעננה. ובאאארור שנקבל עוד חדשים מז"א? תהני פה! :]]]]
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אני תמר, עוד מעט 15 מרעננה. ובאאארור שנקבל עוד חדשים מז"א? תהני פה! :]]]]