היי שלום

B l a h h

New member
היי שלום

לא ידעתי לאן לשרשר את ההודעה אז סתם החלטתי לפתוח אחד.. זה מיועד לבנות! (מצטערת בנים) זה באמת נכון שרוב מי שאוהבת את אנג'לינה היא לסבית או דו??? אני מכירה כבר כמה בנות כאלה! למה זה קורה? וזה ברצינות! בבקשה לא לצחוק עלי.. זה פשוט סיקרן אותי איך זה יצא כך.. :) וסתם בשביל להיות נחמדה אנג'לינה באמת יפה! חתיכה! והסרט טומב ריידק זה פשוט סרט מדהים! והיא שחקנית כל כך טובה שם! פשוט מדהימה! אני לעולם לא אשכח את המשפט שהיא אמרה בסרט אחרי שלקחו לה את השעון הזה, ואז השליח בא להביא לה משהו, והיא כזה אומרת: I woke up this morning & i just hated everything משהו כזה לא? זה בערך לפחות, וזה פשוט קורע אותי כל פעם מחדש חחחח

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

גמאני אהבתי שהיא אומרת את זה אבל מה שהיה אדיר זה כל הבלאגן שהם עשו בבית שגנבו לה את שעוןןןןן והקטע עם האופנוע היה אדיייייייייייייירררררררררררררררר! הממממממממממממ אולי בגלל שאנג'לינה כזו יפה ואישה טובה ששום לסבית/דו יכולה לעמוד בפניה? וגם מי שסטיירטית לא
אנג'לינה מושכת

¥EleVatioN¥

New member
אני אוהבת שהיא אומרת...../images/Emo129.gif

אבסולוטלי וגם שהיא אומרת "הנס דה לייב פייר" ואז היא קורצתתתת

Ma E

New member
חחחחחח ענק../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ובטומב 2 הכי

מגניב זה המשפט הראשון בסרט hello boys you all wet... חהחהחהחה כפרה עליה עם המבטא הבריטי הסקסי שלה ... טוב עפתי לחרוש להיסטוריה אני מתחילה לזכור דברים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באעי

Im The Sun

New member
למה אין לך פה את הסימנים../images/Emo42.gif

ליד הניקניים? ¥EleVatioN¥

dilan angel

New member
נואאאפפפ

איים סטרייטית ואין קשר בין הערצה לאנג'לינה לבין מי שאתה ממש לא
ברוכה הבאה

למעלה