היי שלום

tamirs156

New member
היי שלום

אהלן,
יש לי שאלה שאולי מישהו\י יוכלו לעזור לי בה:
אני וחברה שלי (הבריטית) רוצים לנסוע לסיני לפני שבאים לארץ ומתחילים את התהליך של הויזה. ידוע אם זה מזיק שיש חותמת מצרית בדרכון? אם הויזת תייר ההתחלתית היא מהגבול המצרי? והאם זה משנה אם היא תיכנס לארץ מנתבג, תסע לסיני ואז תחזור (כלומר תתחיל את התהליך על הכניסה השניה)
אני מניח שהתשובה לכל השאלות הללו היא לא, אבל החרדות חזקות ממני ולכן אני שואל.
תודה רבה על העזרה :)

Saraswati15

New member
האנגלי ואני נסענו לסיני

לפני הרבה שנים.
שים לב שזה עלול לאפס את האשרה.
כלומר אם נכנסתם והיא קיבלה 3 חודשים אשרת כניסה ויצאתם לסיני, בכניסה חזרה ארצה מסיני תקבלו חודש. זה בעייתי מאוד ואתם לא תוך חודש תקבלו תשובה חיובית לאשרה כי זה לוקח זמן.
לא מזיק שיש חותמת מצרית בדרכון, בפרט אם נסעתם ביחד ויש לכם הוכחות וצילומים עבור התהליך במשרד הפנים. מציעה שתחכו קצת לסיני...

Idanlevy4

New member
האנגלי כאילו

אם הוא אנגלי הוא בן אדם יותר חשוב תפסיקי להזכיר את זה כבר אולי

tamirs156

New member
עוד שאלה

שאלה נוספת שנתקלנו בה: איך האנגלי הוציא אישור שהוא לא נשוי בלי כוונה להתחתן באמת? או שהוא פשוט העמיד פנים שהוא רוצה להתחתן ונתנו לו?
תודה

Saraswati15

New member
מתנצלת על העיכוב

בתשובתי, לא הייתי ליד האינטרנט
בכל מקרה, הוצאנו ממש מזמן ב2009 את המסמך מהקונסוליה הבריטית בבן יהודה 1 בתל אביב
זו בעיה רצינית להוציא מאנגליה כזו תמצית רישום מהארץ כי התחלנו את התהליך בישראל והתקנות אז במשרד הפנים היו שונות מהיום, לכן הלכנו לסגנית קונסול ודיברנו איתה והיא הוציאה לנו מסמך רשמי שלהם עם חותמת רשמית ובעלות של כ700 שח אם אני לא טועה

tamirs156

New member
שוב אני

היי, תודה רבה לך כל העזרה עד עכשיו
לגבי המסמך שהוצאתם בקונסוליה, האם הם גם נותנים לזה חתימת אפוסטיל במקום? ואם לא, האם בכלל צריך אחת?

Saraswati15

New member
כן

הם מחתימים בחותמת אדומה כזו משעווה, רשמית שהיא כמו אפוסטיל, משהו כזה רשמי של הקונסוליה עם 2 חוטי בד כאלו ומשרד הפנים הכיר בחותמת ובמסמך ובהכל.
זה מסמך רשמי מהקונסוליה לכן חייב להיות חתום וכאמור הוא בתשלום....

Idanlevy4

New member
אין בעיה

החרדות שלך מובנות גם אני בתחילת התהליך דאגתי מכל דהר אולם כאשר תתחיל את התהליך תבין שזה מאוד פשוט אם אתה מסודר עם כל המסמכים שהם מבקשים אין שום בעיה והכל מתנהל במהירות

למעלה