היי שלום!!

אבגד52

New member
היי שלום!!

בדיוק התחלתי לקרוא על תוספי תזונה והשאלה עלתה בחיפוש בגוגל אז אני מצטרפת אליה.. מה מומלץ לקחת אם אני בת 18. עושה די הרבה פעילות גופנית (ספינינג 5 פעמים בשבוע בנוסף לריצות מידי פעם ותרגילים בחדר כושר) ולא יורדת במשקל בכלל!! אני מאוד לא מסודרת בארוחות.. ומאוד קשה לי להפוך למסודרת.. אני אוכלת עד שאני מתפוצצת ולא יהיה לי חשק למשהו תמיד.. (הסברתי את עצמי טוב?) עוד מעט מתגייסת לצבא ומאוד חוששת מהשמנה ואני כן עושה ספורט, לכן חשבתי לפנות לצריכת תוספים.. עזרה :)

תגובה

שלום רב,

תחילה חשוב לי להבהיר כי תוספי התזונה התומכים בתהליך ההרזיה אינם "פתרונות פלא" וכי אין תחליף לשיטה הישנה, הבטוחה והיעילה הכוללת שינוי הרגלי אכילה, אימוץ אורח חיים בריא וביצוע פעילות גופנית, המביאה לתוצאה המיוחלת – הפחתה מבוקרת במשקל ויכולת לשמור על המשקל הרצוי שהושג לאורך זמן.

הייתי ממליצה לך לצרוך מוצר שנקרא טונלין. צריכת טונלין מסייעת בהגברת קצב חילוף החומרים, הפחתת מסה ואחוז שומן בגוף, ותורמת להצרת היקפים.
הנחיות שימוש: 2-1 טבליות ביום, לאחר האוכל.

בנוסף ניתן לצרוך את החומצת אמינו ל- קרניטין אשר מסייעת בשריפת שומנים טובה יותר במהלך פעילות גופנית ועידוד תהליך ההרזיה. מלבד זה היא מספקת אנרגיה זמינה לפני הפעילות הגופנית וטובה להתאוששות מהירה יותר לאחר הפעילות.
הנחיות שימוש: 1-2 כפות ביום, כחצי שעה לפני הפעילות.

בברכת בריאות שלמה,
אביבית צפריר
נטורופתית

yoelnd

New member
תשובה בגוף השאלה

היי
אין ספק שאירגון היום שלך החל משינה ועירנות ועד אכילה בזמנים קבועים היא הבסיס!!!
כמו שצריך ללכת לשירותים וכמו שצריך לבצע פעולות מסויימות גם התזונה, עם כל הכבוד לתוספי מזון - ולרוב אני בעד הייתי עובד רגשית בנושא.

לא ציינת משקל, גובה, היקף מותנים ונתונים אחרים שאולי יעידו שאין צורך בכך אלא לפתח אנורקסיה? (ח"ו).

פני למאיש מקצוע - נטורופת והוא יעזור לך מאוד בנושא.

בהצלחה!

אבגד52

New member
היי תודה על התגובה

תודה על ההתייחסות. רציתי לשאול אם פשוט קונים את התוסף ומתחילים לקחת? אין צורך במרשם רופא, בדיקות דם וכו?.. אין לי שום בעיות בריאותיות כלשהן, אני רק רוצה לוודא. בנוסף רציתי לשאול אם בנפייבר- תוספת של סיבים תזונתיים, תועיל גם כן? או להמנע? האם אפשר לצרוך גם טונלין וגם בנפייבר? אני לא מפתחת אנורקסיה והכל בסדר ובביקורת מארגנת לאט לאט את הארוחות ומנסה לשמור על שגרה בריאה.. תודה רבה מראש

תגובה

שלום רב,
יש תוספים שאין צורך להיוועץ ברופא לפני תחילת השימוש או לבצע בדיקות דם אבל לעומת זאת נטורופת מאוד יכול לסייע בביקורת על הטיפול שהנך עושה ויכול לסדר לך תפריט תזונתי מאוזן, כי כמו שציינתי-זה הבסיס!
אין שום בעייה להוסיף סיבים תזונתיים לתפריט היומי הם מאוד יכולים לסייע לטיפול. ואין איתם בעייה בשילוב עם הטונלין.

בברכת בריאות שלמה והצלחה,
אביבית צפריר.
נטורופתית.

למעלה