היי שלום

kukuohr

New member
היי שלום

רציתי לומר קודם כול שלום לכולם. ורציתי לשאול מה אתם אומרים על הסיטואציה שאני נמצא בה ,אז ככה אני נשוי כבר שלוש שנים לאישה שאני מאוד אוהב אבל אני לא בטוח שהיא עדיין אוהבת אותי ואני לא רוצה להמשיך ככה.המצב הוא שעד לפני שנה אני הייתי הדומננטי אבל התפקידים בנינו התחלפו מאז שאני התחלתי למוד והיא המפרנסת עכשיו ואיך שהוא היא לא ממש שואלת מה איתי או מה קורה מה שאצלי היה טבעי קודם כול לדאוג לה אבל אני מרגיש שכרגע היא ממש מתמקדת בעצמה ומה שהופך אותה למאושרת בלי לשאול אולי זה מתנגש עם מה שבתור זוג אנחנו צריכים לדסקס.אני ממש לא יודע מה לעשות אני מרגיש שאני לבד כאן וזה מביא אותי לחשוב אוליי אני צריך למצוא חיים בלי אישתי וניפגש בבית רק בשביל הילד כי אין לי כוח יותר להילחם על מה שהיא לא רוצה להבין או לראות.

joejoe268

New member
אני רק שאלה

למה אתה לא מדבר איתה? שאלת אותה למה היא מתנהגת כך? אמרת לה שזה מפריע לך? נראה לי שלפני שקופצים לחיים כפולים, כדאי לנסות לברר מה קורה בבית- ייתכן שתוכלו לפתור את הבעיה.

kukuohr

New member
שאלתי

הבעיה שהיא אומרת שהיא ככה ותמיד היתה ככה ואני סתם פרנואיד.אני מנסה לדבר איתה כול הזמן הבעיה שאני רק מגלה שהיא נהנת במצב שהיא נמצאת והיא לא דואגת לאף אחד אחר.אני כבר לא יודע מה לעשות פעם ראשונה שאני תלויי ככה במישהו ואני לא יודע בעצמי מה לחשוב יותר.

kukuohr

New member
אני חושב

שמה שמפריע לי עכשיו זה מה שלא חשבתי עליו קודם זה שהיא היתה כבר בזוגיות 7 שנים בה היא בגדה בבן זוגה לא מעט לטענתה היא לא מסוגלת להיות לבד והיא חיפשה מישהו שיחליף אתו והיא לא מתחרטת על זה כי היו לה חיים יפים,ואני תמיד חשבתי שמה שעושים כשאנחנו צעירים לא משפיע על מי שאנחנו אחר כך,אבל לאחרונה אני חושב על זה יותר ויותר ויכול להיות שאני באותו המצב.אני לא יודע זה רק אני והפרנויות או יש דברים בגו........אני חייב לציין שמידי פעם היא אומרת לי שהיא אוהבת אותי והיא רוצה שנעשה אוד ילדים ואני הגבר הכי מעניין בחייה והיא רוצה שנישאר משפחה תמיד.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אל תחפז

בטח שזה עדיין לא השלב לרוץ להיפרד. הפתרון הסולידי הוא טיפול זוגי. בהנחה שגם זה קצת מוקדם לכם, אני מציע לך לנסות לעשות סוייץ' בראש: - זה שהיא מאושרת זה טוב, גם אם היא לא שואלת אותך - זה שהיא עצמאית כלכלית ומפרנסת לא אומרת שאתה לא חשוב או משמעותי - אם אין לך סימנים ברורים שהיא לא אוהבת אותך, תניח שהיא כן. - אם היא לא מספיק משתפת או שואלת, שתף אותה אתה. ספר לה דברים. יכול להיות ששינוי כזה יתניע תהליך חיובי, כי בהחלט יכול להיות שהבעייה מדומיינת ולא ממש אמיתית. עם זאת אני חייב להעיר שמה שכתבת על זה שהיא בגדה בבן זוגה הקודם וכולי (לא בדיוק הבנתי הכל) כן מדאיג ברמה מסוימת. בטיפול זה יכול היה להתברר. כרגע, כל זמן שאתה לא בטיפול, לא כדאי להיכנס בגלל זה לסרטים, כי ממילא הכל ספקולציות. שתי הערות כלליות לסיום: - זה שאתה לא מפרנס יותר קודם כל קושי פסיכולוגי אצלך דווקא. יכול להיות שכל הדאגה שלך שלא אוהבים אותך היא רק השלכה של התחושה הפנימית שלך. - בלי קשר, כל זוגיות עוברת כל מיני שלבים, כשאחד מבני הזוג או נשיהם עושים שינויים משמעותיים בחיים. זוגיות אמורה לעבור שינויים כאלה ולשרוד אותה, ולכן אל תיבהל מזה שתפקידים מתהפכים או מערך כוחות משתנה. פשוט תעשה את המאמץ להסתגל לשינוי ולראות את הטוב שבו.

kukuohr

New member
קודם כול תודה

אני יודע שאני עובר תקופה לא קלה בגלל ההרגשות הפנמיות שלי אבל בתור אחד שנמצא בזוגיות שעברה הרבה מחשולים בהתחלה יחסית בקלות חשבתי שאזכה ליותר תמיכה מהפרטנרית שלי ואני חושב שזה מה שמכניס אותי ליותר לחץ. אבל תודה אני חושב בדיוק על אותם דברים שכתבת.

מריוס זכריה

Member
מנהל
גם לקבל תמיכה צריך לדעת איך

הרבה פעמים נדמה לנו שאמורים לתמוך בנו בדרך מסוימת, ולא עושים את זה, אנחנו מרגישים שמזניחים אותנו. אבל לפעמים דווקא תומכים בנו בצורה אחרת ממה שציפינו (למשל, בזה שסומכים עלינו...) ופעמים אחרות לא תומכים בנו כי לא ידענו לבקש את התמיכה בצורה כזו שהצד השני יבין. ולפעמים הוא (הצד השני) מבין אבל לא מתאים לו לתמוך דווקא בדרך שבה אנחנו מבקשים את זה. לא יודע איזו מהאפשרויות נכונה לכם, אבל תהיה פתוח לאפשרויות הללו. ובעיקר אל תתמכר לאכזבה ותחזק את עצמך. אתה לומד, ולימוד הוא חלק חשוב מקריירה. כסף ביד זה לא הכל. (או כמו שאמרה הכוכבת ההוליוודית: כסף זה לא הכל. יש גם יהלומים, זהב, ניירות ערך...)

למעלה