אבל הבת של קרילין...??!!??? או שלכוסית קוראים מריון?
F FireZeroX New member 9/11/04 #21 לשתיהן קוראים מארון, תמיד חשבתי שקרילין קרא ככה לבת שלו כי הוא עדיין חושב על מארון, ו-18 תסכים כיא היא לא יודעת עליה.
לשתיהן קוראים מארון, תמיד חשבתי שקרילין קרא ככה לבת שלו כי הוא עדיין חושב על מארון, ו-18 תסכים כיא היא לא יודעת עליה.
F FireZeroX New member 9/11/04 #22 עדיין לא הבנתי איך אתה חושב ש-18 כוסית. יש לה מצח גדול פי 5 מהגוף שלה. (
M Matrix man New member 9/11/04 #24 ../images/Emo45.gif לא הייתי מתנגד לעשות ל18 טובה, כל עוד במציאות לא היה לה מצח כזה ענק ^_^
L linki252 New member 9/11/04 #28 ואני בן 15 מעשן נרגילות ומזריק סמים רוצה לעשות השוואה?? נ.ב. ברוכה הבאה לפורום, לא כמו האלה ששלחו לך 20 הודעות לי יש מה לעשות אחרי בית-ספר, אני לא רואה כל היום DBZ בערוץ הילדים, אני רואה באינטרנט. בהצלחה בהשרדות שאת עושה פה...
ואני בן 15 מעשן נרגילות ומזריק סמים רוצה לעשות השוואה?? נ.ב. ברוכה הבאה לפורום, לא כמו האלה ששלחו לך 20 הודעות לי יש מה לעשות אחרי בית-ספר, אני לא רואה כל היום DBZ בערוץ הילדים, אני רואה באינטרנט. בהצלחה בהשרדות שאת עושה פה...
L linki252 New member 9/11/04 #29 חח, חכיתי כמה דקות ואף אחד עדיין לא קילל אותי וקרא לי חרא או זבל... כנראה הלכו לישון...
F FireZeroX New member 9/11/04 #30 שאני אבין, אתה רוצה שירקאו לך חרא? או שאתה דורש את זה, או שאתה מצפה לזה. אה, תסתכל בצד שמאל, נרגילה זו סיגריה!!!
שאני אבין, אתה רוצה שירקאו לך חרא? או שאתה דורש את זה, או שאתה מצפה לזה. אה, תסתכל בצד שמאל, נרגילה זו סיגריה!!!
L linki252 New member 10/11/04 #33 זה היה מוזר שעברו כמה דקות ולא אתה. או ססג2 או גוטנקס הזה לא עניתם... ולומר שנרגילה זאת סיגריה זה כמו לומר שללעוס טבק ולעשן סיגר זה לעשן סיגריות...
זה היה מוזר שעברו כמה דקות ולא אתה. או ססג2 או גוטנקס הזה לא עניתם... ולומר שנרגילה זאת סיגריה זה כמו לומר שללעוס טבק ולעשן סיגר זה לעשן סיגריות...
F FireZeroX New member 10/11/04 #37 לא מבין את ההבדל בין ללעוס אותו ללעשן אותו. בכל מקרה הוא נכנס לגוף שלך, לא?!
A ashkeloni New member 11/11/04 #40 ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif מקווה שתשתלבי ותהני בפורום ^_^