היי שלום

harar8

New member
היי שלום../images/Emo13.gif

אני חדשה פה אני בת17 ואני מאוד אוהבת דרגון בול זי אני רואה בערוץ הילדים(מנסה להתעלם מהדיבוב הנורא) וזהו אני מקווה להשתלב כאן מהר מאוד אז תקבלו אותי בברכה בבקשה.
הדמות האהובה עליי הוא וג'יטה.

Galaxy Girl

New member
היי!!! ברוך הבא!

לפורום ולמועדון מעריצות של וג'יטה החתיך!

FireZeroX

New member
לא רק מעריצות... אה, וג'יטה מקום 2

אחרי פיוצ'ר טראנקס, כמובן.

../images/Emo46.gifהייי../images/Emo46.gif

אני ניכנסתי לפני כמה שבועות אותו הדבר (רק בן 12) ואף אחד לא ענה לי ואני שרוף על וג'טה (מקיטה)

נבני

New member
כח כח כח כח כח...

אני לא יכול להגיד לך ברוכה הבאה... כי אני גם חדש... (מת על dbz) (ברולי שולט...) הדמות האהובה עלי היא... גוהן כמובן, והבת האהובה עלי (לא מחרמנת) אבל אהובה, היא וידל... אני לא מאמין עלייך, בת שרואה די.בי.זי?! זה בטח חלום! אז מקווה להינות פה, נדב. נון בית (נ.ב.) למישהו יש budokai 2 מוכן על המחשב לצריבה, שיוכל לשלוח לי במסנג'ר? (כדי לצרוב על די וי די) (אני חייב את בודוקאי כבר! ואני כבר חייב את 3)

Kenbetah

New member
חח עלק חלום

בנות שרואות די בי זי זה רק בגלל הדמויות הן בכלל לא אוהבות את הסדרה עצמה

Galaxy Girl

New member
למה אתה חושב שאני רואה די בי זי

רק הגלל וג'יטה?! ממש ממש לא! לא בגלל וג'יטה יש לי את כל הסידרה מסודרת בדיסקים לפי פרקים!!! לא בגלל וג'יטה יש לי את כל השירים של הסדרה על המחשב!! לא, לא ובכלל לא!

harar8

New member
תודה לכולם

ולא רק וג'יטה הוא האהוב עלי כל דמות שיש בסדרה אני אוהבת אבל עם יש דמות שאני באמת אוהבת משם הוא וג'יטה מה לעשות אי אפשר שלא לאהוב אותו. ולמרות שאני בת אני מתה על דרגון בול זי וחושבת שזו הסדרה הכי יפה שאי פעם נוצרה ואפילו שאני בת 17 אני עדיין ממשיכה לאהוב סדרות מצויירות.

FireZeroX

New member
וידל ופאן... אל תדאג, גם אני...

אבל גוהאן?! נראה לי שראית יותר מדי פוקימון...

FireZeroX

New member
מה הבעיה בזה? אל תשכח שגם פאן

ווידל בסדרה... (לא שרק בגלל זה אני רואה אותה...)

gokussj2

New member
אל תשכח ש-18 היא כוווסיתתת...אבל...

מישהו אמר שאני רואה את הסידרה רק בגלל שרושי תפס לה את ה... לא...לא רק בגלל זה..

harar8

New member
../images/Emo13.gifאני אוהבת

את דרגון בול גם בגלל העלילה היפה שבסדרה וכבר מהפרק הראשון התחלתי לאהוב את הסדרה הזו ובכלל זו סדרה מאוד יפה
למרות שיש בה הרבה דברים שהם לא הגיוניים.

gokussj2

New member
חחחח ראית פעם סידרה מצויירת שהכל

בה הגיוני? דרגון בול זי מבין כל הסדרות מהסוג הזה היא הכי הגיונית שאפשר כי כל דבר שהוא על טבעי יש לו הסבר בסידרה - סידרה מושלמת

gokussj2

New member
מההההה....תגיד אתה רואה טוב?

אוקי בוא נתפשר בולמה בסאגת גרליק ג'וניור עם השיער הארוך הפזור כוסית בהחלט והחברה לשעבר של קרילין שדומה לה שתי טיפות גם כוסית בזה אתה חייב להסכים

למעלה