היי שלום מיצי

היי שלום מיצי

למי שלא יודע, מחר בעשר תשודר התכנית האחרונה של מיצי שחורה, לפני שענבל נוטשת אותנו לאנחות לטובת ארצות מתורבתות יותר. לא יודעת מה איתכם, אבל אני מאוד אתגעגע.

fugitive

New member
הולך ופוחת הדור

אני מקווה שעוד ניפרד ממיצי כמו שצריך. כמו שכתבתי בבלוג ביום שישי, כמו רוב האנשים, קשה לי נורא עם אוונגרד, והיו בעבר תוכניות בתחנה שלא הייתי מסוגל לשמוע, אבל ענבל פשוט עשתה את זה אחרת, אין לי הסבר... כמו שכתבתי, המוזיקה לא הייתה קומוניקטיבית, אבל התוכנית תמיד הייתה מאד נגישה איכשהו בכל זאת ותמיד מאד מעניינת. לגבי עופר - שמעתי על זה פעם ראשונה לפני 5 דקות... יהיה בסדר, בסוף יבואו אנשים חדשים.

konformist

New member
מיאו?

על מיצי כבר הרעפתי מחמאות בעבר. ללא ספק התכנית מס' 1 ברדיו, לפחות בתקופה הקצרה שאני נמצא בו. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה לאן שאת לא הולכת. תייצגי את עירנו בכבוד! אגב, יש כבר תכניות חדשות באופק או שבינתיים נאזין לש.ח?

G4rfi3ld

New member
היו שלום מיצי ועופר

לדעתי, התכנית של מיצי היא הכי טובה שהייתה ברדיו. לתכנית של עופר אני פחות מתחבר מבחינה מוזיקלית, אבל אין ספק שגם הוא עילוי רדיופוני. בעולם צודק שניהם היו מתקדמים בהיררכיית הרדיו (בארץ, אולי אפילו בעולם!) עד שהיו הופכים לאייקונים של ממש, אני מקווה שאולי זה עוד יקרה. לא יודע עד כמה שניהם קוראים פה, אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה!

Mmmitsi

New member
תודה לכם !

תודה לרדיו ואנשיו על האפשרות שניתנה לי לשדר ועל הפרגון . נהנתי מאד מאד מאד. יתכן והשהות שלי בנכר לא תהיה "באורך הגלות"- תלוי לאן דברים "יזרמו" (איכס כתבתי יזרמו...), בכל מקרה אסכם ואומר ששמחתי מאד להכיר את אנשי התחנה, שמחתי להגיע לאולפן לפני התוכנית ולהעביר את הזמן בשיחות עם תמר/ לילי/בועז/ דודו/עמרי/נעמה/ענבל מ. או כל מי שנכח באולפן. ערבי התקלוט בסירה גם כן היו כיפיים וספוגי אלכוהול וכך יצא לי להכיר עוד אושיות כמו נתי או אבי. אם יש באופק - כלומר באוגוסט , ערב תקלוט נוסף ,אשמח להפוך אותו למעין "מסיבונת פרידה" , אם לא, אני מקווה שתהיה הזדמנות אחרת להפרד. נעמתם לי מאד, אתם אנשים טובים ! מקווה שהתחנה תצבור עוד ועוד חשיפה , מאזינים ותוכניות. ענבל

davecom

New member
היי שלום מיצי

חתולה על גג פח לוהט, תקליטנית עם נשמה, יוצרת נהדרת, שדרנית מקורית ומיוחדת. תודה על כל התכניות. נתראה כמובן ובטוח באוגנדה ואפילו נרכוש אותך לאחד התקלוטים הבאים בסירה. אם זה יהיה בסדר. הויסקי על חשבון הבית. ביי, מדודו.

ענבל מ

New member
:(

מסכימה עם כל מה שכתבו מעליי. גם לטעמי מיצי שחורה היא התכנית הכי טובה בתחנה, וגם אם לא תמיד התחברתי, כל תכנית היתה שעה מהנה ומיוחדת במינה. מקווה ששהייתך באמת לא תהיה באורך הגלות ושעוד נתראה, ויותר מזה- נשתמע. ענבל מ.

למעלה