היי שלום לכן =]

S h r i k y

New member
היי שלום לכן =]

אני אסף, הרבה במתגייסים/בתל''צ אם ראיתן אותי
סתם משהו שעניין אותי אז החלטתי לשאול פה... קרה מצב שהיו פה בנים שהיו "חברים של חיילות " וכתבו בפורום? אם כן, היו של קרביות? ג'ובניקיות? אם לא, איך אתן מסבירות את זה? טנקס וסליחה על הכניסה לפורום של המין השולט
.

אתה הורס אותי מצחוק ../images/Emo9.gif

כן, היו פה בנים גם בנים- חברים של חיילות וגם בנים- חברים של חיילים
אני מכירה גם כמה בנים שקוראים פה "סמויים", אחד מהם אתה אפילו מכיר והוא עונה לשם יאיר
. [אבל חסר לי עוד כמה שבועות מסכנים כדי להיות חיילת...] למה? אתה רוצה להצטרף לפורום? יש לך מישי?

S h r i k y

New member
היי אור תפסיקי לעקוב אחרי! ../images/Emo11.gif

ולא לא רוצה להצטרף
לא שחלילה יש לי משהו נגד חברות של חיילים... רק שאני חייל ולא חיילת, ואין לי חברה בכלל
מישי? היה ונגמר, החלטנו שעדיף לא להתחיל בכלל שמתגייסים עוד שבועיים
ואת ויאיר... מקנא בכם

יש לי הרגשה שאתה עוקב אחריי [אחרי שאני

מצאתי אותך בפורום מתגייסים
] וחבל שאתה לא מצטרף לאנשים כמוך יש מקום בפורום, אתה מותק
מתי אתה מתגייס? מתי רואים אותך? ואם מותר לשאול = מאיפה באה השאלה? ו-אין צורך לקנא
גם אתה תמצא איזה מכונאית חביבה
שלמדה אצל חיים....

S h r i k y

New member
../images/Emo151.gif"מצאת" אותי בפורום מתגייסים.. חצופה!

אני בפורום מתגייסים עוד שהיית פשוש... אניווי ( מקווה שזה לא נהיה שיחה פרטית מידי בפורום לא לי ). לא מצטרף? זה כמו שאני אצטרף לפורום לסביות בערך.. יכול להיות שכולם נחמדים ומצחיק והכל, אבל אני לא ממש קשור ( למרות שדווקא פה אני יכול לתת את הצד של "החבר ".. אהה כן, חבל שאני אהיה בצבא
). מתגייס עוד שבועיים בדיוק מהיום ב- 19 ( לצנחנים כמובן
מקווה שלמגלן/לסיירת )... והשאלה? ממש אין לי מושג מאיפה.. כנראה מהשיעמום ומהרבה יותר מידי כלום שעשיתי ב- 3 חודשים האחרונים ( מאז שחזרתי לארץ ).. מתי רואים אותי? מממ מתישהו??
אני באולטרה סאונד עם נגה/נועה מחר בערב ובטח בפאב ברמת ישי בשישי בערב.. אם את באזור צלצלילי

Ray512

New member
וואלה,

נכנסתי, עיניי נפלו על הודעתך, ותהיתי לרגע האם נכנסתי לפורום הנכון
לשאלתך- היו. חברים של קרביות\קרביים. אך כולם נשרו די במהרה, אני חייבת להודות. נשארנו רק המובחרות

S h r i k y

New member
כה אני דיי בכל פורום אפשרי ../images/Emo3.gif

ככה זה שמשעמם בבית ( אחרי חצי שנה של עבודה בחו''ל אני מרשה לעצמי להתבטל הרבה עד לגיוס ). ו ..
על התשובה.. אין לי מושג איך עלתה לי לראש השאלה הזאת

למעלה