היי שלום לכם

היי שלום לכם ../images/Emo140.gif

שלום זאת הפעם הראשונה נראה לי שאני רושם כאן אז שלום נעים מאוד אני מעיין אני רוצה לרשום כאן קישור לשיר שלי שאני הקלטתי אבל בהקלטה ממש חובבנית וביתית אני צריך להקליט את השיר שוב כי גם אני נשמע שם לא ממש טוב וגם איכות ממש לא טובה וצריך לעבוד על זה יותר כי פשוט הקלטתי פעמיים וזהו אז הנה: לשיר שלי קוראים "ים העצבות" אשמח אם תגיבו עליו תודה! מעיין http://www.avivarchive.co.il/maayand.html

אני ../images/Emo140.gif

אני מעיין בן 17 מכפר סבא אם יש כאן עוד אנשים מכפר סבא אשמח להכיר בכל מקרה בבקשה כל מי שיכול שיקשיב לשיר בקישור הזה וירשום לי תגובה למרות שזה לא באיכות כל כך טובה ואני צריך להקליט עוד פעם תרשמו תגובה תודה!!!!! ודרך אגב ראיתי שמחלקים כאן כרטיסים ואפשר לבקש מקום מסוים לנסות שיהיה גם שם את המבצע אז אם אפשר אני אשמח אם תוכל לנסות ולדבר עם בארבי כפר סבא תודה!!!!! :) מעיין

ענת1986

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif

המילים מאוד יפות, נוגעות ללב משהו
האיכות אכן לא טובה מספיק, אבל נראה שיש פוטניצאל
וברוך הבא לפורום
תהנה

תודה!!!!! ../images/Emo140.gif

גם בקשר לשירה היא לא משהו אני צריך להקליט את זה עוד פעם וזה רק גיטרה ככה שמתי שמוסיפים את שאר הכלים אני משאר שיצא ממש טוב חוץ מזה איך השיר? אני נשמע מוזר ומגעיל לא? איך המוזיקה והמנגינה? איך השיר עצמו יפה והכל בסדר?

ענת1986

New member
עם קצת השיפורים שציינת- זה

בהחלט יכול להיות שיר מקסים.

Mr Peiser

New member
מצטער שאני הורס את הרצף..

אבל השיר ממש לא משהו. אקורדים די מונטונים ולא מגוונים. הקול שלך בהחלט טעון שיפור. הופעת במופע כשרונות צעירים שהיה אצלכם?

כן הופעתי ../images/Emo140.gif

כל אחד עם הדעות שלו על השיר במה הכוונה לאקורדים מונטונים? לא מגונים? אני לא מסתכל אישית על גיוון אקורדים או לא אבל בכל מקרה אם כבר הסתכלת על זה תן לי שיר אחד שיש בו אקורדים מגוונים... בכל שיר כמעט יש רצף אקורדים קבוע ושוב אני מזכיר זה הגירסה הכי ראשונית שיכולה להיות

מעייני ../images/Emo9.gif

חחח גם לפה הגעת? :) בכל מקרה, כבר אמרתי לך שאני חושבת שהשיר הזה מקסים ושאתה בכלל כותב מצויין... תמשיך לפרסם פה עוד דברים בהמשך
מור

למעלה