היי, שלום לכולם

למידה

New member
היי, שלום לכולם

היי, קראתי קצת בפורום.. מאד מעניין.. בכל אופן היו לי כאבים חזקים ומישהי נורא עזרה לי ויום אחרי.. אמרתי לה שאני מרגישה כמו חדשה ושאלתי מה היא חושבת שהבעיה כי הרופאים לא מצאו כלום היא אמרה יש עלייך עין הרע מישהו סביבך שמשליך עלייך דברים לא טובים שאלה אם אני מכירה מישהו שעושה כישופים וכאלה.. שמתעסק אמרתי לה שלא.. אבל יכולתי לחשוב על מישהו שניתקתי איתו קשר ועדיין אנחנו לא משחררים אחד משהני והוא אולי לא מודע לדברים שהוא משליך עליי הוא מאד "רוחני" במחשבות שלו ובלוגיקה שלו גם, מדבר על כוח כזה שאנחנו יוצרים אבל לא מתעסק בפועל בכישופים לחשים או דברים כאלו. מה אתם חושבים על הנושא? מה עליי לעשות? איך יודעים מהיכן באמת מגיע הכיוון שמישהו פוגע בך מחינה אנרגטית ואיך מגנים על עצמנו מפני דברים כאלו? ואגב ראיתי שדובר על קריסטלים.. וזה מאד מעניין אותי אני לא עושה כישופים לא מתעסקת בזה וגם לא אתעסק לפחות לא ב"כישוף" כמו שהוא נתפס אצלי ולא למטרות שהן לא טוב נקי והגנה בלבד. יש קריסטלים שיכולים למלא את הצורך בהגנה?

למידה

New member
אני חייבת להוסיף שלא יהיו אי הבנות

שהכוונה שלי בכישוף כמו שהוא נתפס אצלי משמעותה "בורות":)))) כי אני לא יודעת מספיק על התחום.. אבל אקרא קצת ואלמד גם ממכם ומהפורום ויש לי טיפה ידע קודם..

ToryMaster

New member
חמודה ../images/Emo6.gif

"בורות"
. ואולי, זה לא הוא שמשליך עלייך, אלא את שלא לחלוטין השתחררת?

למידה

New member
הבחורה ההיא..

היא מתקשרת והיא ממש עזרה לי זה היה לא יאמן פשוט עברו לי הכאבה בדיוק בזמן שהיא אמרה והיא יום למחרת אמרה שהיא הרגישה שמשהו משליך עליי דברים לא טובים- עין הרע ושאלה אם אני מכירה מישהו עושה כישופים רעים וכו..

PurpleFilth

New member
על פי הרבה תיאוריות,

הן במאגיה והן ברפואה, הדבר שהכי עוזר לך זה מה שאת מאמינה בו. נכון, באמת הגיוני שקשר שנגמר רע אבל לא לגמרי התנתק ייגרום לך לכאבים ממש, אני יכולה להעיד שלי זה קרה, אבל הרבה הרבה יותר סביר שאכלת משהו מקולקל יום לפני. ככה או ככה, אם מה שעושה לך את זה, זה טיהור של מתקשרת, מי אנחנו שנהיה סקפטים?

PurpleFilth

New member
על פי הרבה תיאוריות,

הן במאגיה והן ברפואה, הדבר שהכי עוזר לך זה מה שאת מאמינה בו. נכון, באמת הגיוני שקשר שנגמר רע אבל לא לגמרי התנתק ייגרום לך לכאבים ממש, אני יכולה להעיד שלי זה קרה. אבל הרבה הרבה יותר סביר שאכלת משהו מקולקל יום לפני. ככה או ככה, אם מה שעושה לך את זה, זה טיהור של מתקשרת, מי אנחנו שנהיה סקפטים?

ToryMaster

New member
כן

אני לא אגיד שהכל לבן וטהור, אבל אני פשוט לא מסתדרת עם קו המחשבה שמישהו הטיל עלייך עין הרע. מה שכן, תמיד שווה לנסות טיהור נחמד.

למידה

New member
לא מסתדרת..?

אבל את יותר מודעת לכישופים, עין הרע, דברים שלילים שאחד מייחל לשני. אני אשמח לטיהור נחמד... מה זה טיהור נחמד???

EvilFlame

New member
יש כל מיני סוגי טיהור

ולצערי אני לא מומחה בנושא ואני אמשח לשמוע תשובה גם כן :Z

ToryMaster

New member
נחמד זו הגדרה אישית ../images/Emo3.gif

אני יותר מודעת לזה, כן, וזו בעיני הסיבה שאני יותר סקפטית בשאלות של "הטילו עלי כישוף", מבינה? אני משתמשת בקריסטלים לטיהור, או באמבטיה עם שמן
ודמיון מודרך, כמובן. היה לי פעם מאמר בעברית בנושא שנאבד לי, אוף
.

למעלה