היי שלום לכולם......

Swicca

New member
היי שלום לכולם......

.....חחחחח מוח של קרפדה ...משהו???
(אני הופך אותכם ליתוש בחצי מחיר) משהו פה שמע על לויטציה במקרה אני לא מדבר על תעופה אלא על הדבר הזה שיושבים מספר אנשים אחד שוכב במרכז כולם מניחים אצבע או שתיים מתחתיו ואז אומרים איזה צ'אנט כלשהו ואז הוא מתרומם באויר(לא התכוונתי שזה עובד מידית אלא לאחר חזרה על הצ'אנט מספר רב של פעמים) עכשיו אני לא בטוח שזה בכלל עובד כי זה נשמע קצת לא הגיוני אבל רציתי לדעת מה דעתכם מכיוון שכמה וכמה אנשים אמרו לי שזה אכן עובד?!?!

A lost angel

New member
אה.

מהסרט "הכישוף", ומספלז אנד מג'יק.Light as a feather, stiff as a board. ניסיתי עם המעגל שלי, התוצאה היחידה היא שהרגשנו שהילדה שהרמנו קלה יותר. לעומת זאת, ידיד שלי סיפר לי שהוא הצליח.. לא יודעת עם זה נכון, אבל אני לא נוטה להאמין לו, הוא שקרן פתולוגי.. דנה

כן, כן - מכירים

לי אישית זה נשמע כמו שטויות. גם לי אמרו אנשים שזה עובד - אבל שוב, אנשים שאני מאמין לסיפורים שלהם ב-50%. חלקם, כשהתבגרו, בכלל התפלאו שאני זוכר את זה - והודו שאלו היו שטויות.

Swicca

New member
תודה......../images/Emo140.gif

עכשיו אני אדע שלא להתלעב מזה יותר מידי!!!...... (עם משהו רוצה להוסיף משהו לדיון אז Go a head......) אור ואהבה ,שימי.

suki da yo

New member
אממ

אל תפגע, אבל ראיתי שחזרת על השגיאה הזו פעמים- להתלהב. :)

suki da yo

New member
אתה מקשיב לעצמך?

הרוח היא נוקשה? אתה צריל לחשוב בהיגיון. אם אומרים נוקשה, אז בטח ההמשך יהיה משהו קשה. ואם רוח, אז ההתחלה המתאימה יותר היא אורירי או מהיר או מרחף או משהו כזה. אם יש לך מטרה כלשהי להפוך למאג רציני, אני מציעה שתתחיל להשתמש במוח שהאלים נתנו לך.

מקלל

New member
אני כתבתי

קל כנוצה נוקשה כלוח והמילה נוקשה היא מהמילה שדברים נוקשים מחזיקים מעמד(במקרה הזה באוויר!)

BRANEWEN

New member
...

כתבת קלה כנוצה ונוקשה כרוח..., תסתכל בעצמך אם כ"כ קשה לך להאמין!! אני אפילו לא יודעת למה אני טורחת להעיר לך להודעות...

L e s t a t

New member
אני חושב שהוא התכוון ללוח

אבל אם לא, יש לי רק רחמים כלפיו...

suki da yo

New member
light as a feather

stiff as a board אף פעם לא ניסיתי, אבל נראה לי כמו משהו מ"הכישוף". מה שכן, אני זוכרת שבשיעור מדעים פעם בכיתה ה' המורה הראתה לנו איך אנחנו יכולים להרים שולחן הפוך כשילד יושב בפנים, כשכל אחד תורם אצבע אחת. זה חלוקה נכונה של המשקל.. אולי זה עובד באותה דרך...

the wich

New member
שלום לך....

כן שמעתי על זה ואני וחברות שלי עשינו את זה 5 פעמים בערך, עם לא יותר וזה לא הצליח לנו אז אכשיו אנחנו מתכננות לעשות את זה באנגלית. וחוץ מזה שאמרו לי שזה בכלל לא אמיתי ולקוח מהסרט הכישוף. קטי וינר.

Swicca

New member
תאמת.....

..... נראה לי שכל אלו שהצליחו עשו זאת עם מספר רב של אנשים.....(מה לעשות יש דברים שלא מצליחים) והנה ההוראות כיצד לעשות זאת (חחחחחח למעוניינים שבינכם): אדם אחד שוכב במרכז השאר שמים אצבע אחת מתחתיו ולאחר מכן הוא מתבקש לא לזוז או לדבר ולעצום עיניים ובנתיים אתם(אלו שמרימים אותו) גם כן עוצמים עניים ומתחילים בצאנט מתחילים מקול ממש גבוה ולאט לאט מנמיכים את הקול עד כדי מחשבה על הצאנט בלבד ואז תנסו להרים אותו ותראו את התוצאה בעצמכם!!! בהצלחה!!!
אור ואהבה ,שימי.

the count

New member
צ'אנט זה מזמור

כלומר המזמור שאומרים וחוזרים עליו כשמבצעים את הכישוף/הטקס המסויים. ובנוגע לנושא הדיון הראשי: אני לא ניסיתי את זה אך שמעתי מחברים שלי(שעוסקים במאגיה)שזה לא עבד להם...ת'אמת אני לא מאמין שזה יעבוד גם ככה ולכן אני לא מנסה את זה ייתכן ותהיה אשלייה קטנה אבל ריחוף שלם לדעתי לא יהיה. אבל, אם חלקכם כן הצליחו אז ספרו ושתפו אותי בחוויות.

למעלה