מצפה לנובמבר
New member
היי - שלום לכולם (זהירות -ארוך ../images/Emo13.gif)
אני דיי חדשה כאן - כתבתי רק פעם אחת. אחנו בהריון חדש וראשון בשבוע 5 + 2. אתמול היינו אצל הרופא וקבענו אולטרסאונד לעוד שבועיים (אני אהיה בשבוע 7 +1). תודה לאל בנתתים אין בחילות אבל יש כאבי ציצים, אני לא מצליחה לישון טוב אבל עייפה כל הזמן, אני רעבה אבל לא בא לי שום דבר לאכול, ואני צמאה כל הזמן. אה..אני והשרותים הפכנו להיות חברים טובים
. השבוע היתחלו גם מצבי הרוח המפורסמים (הבוס אמר משהו לגמרי שולי ואני נעלבתי עד עומקי נישמתי). הבעל מפגין תמיכה מרשימה ואני מקווה שהוא לא יתעייף, בנתיים ההריון מאוד מוסיף ליחסים ביננו. תל"מ ב23/11/05. שאלות -1. איפה כדי לעשות יעוץ גנטי בירושלים? (אנחנו חברים במכבי + ביטוח מושלם) בנתיים עשיתי רק טיי-זקס.2. הרופא שלי הוא ד"ר דרומבוס, מישהי שמעה? מישהי מכירה? מומלץ? זהו בנתיים - תודה מראש.
אני דיי חדשה כאן - כתבתי רק פעם אחת. אחנו בהריון חדש וראשון בשבוע 5 + 2. אתמול היינו אצל הרופא וקבענו אולטרסאונד לעוד שבועיים (אני אהיה בשבוע 7 +1). תודה לאל בנתתים אין בחילות אבל יש כאבי ציצים, אני לא מצליחה לישון טוב אבל עייפה כל הזמן, אני רעבה אבל לא בא לי שום דבר לאכול, ואני צמאה כל הזמן. אה..אני והשרותים הפכנו להיות חברים טובים