היי שלום יש לי שאלה

kuki37

New member
היי שלום יש לי שאלה

לפני הרבה זמן התקשרתי לעמותת שלומית ואמרתי להם שאני רוצה להירשם והם אמרו לי לשלוח טפסים, חיכיתי עם זה עד עכשיו ועדיין לא שלחתי (מכל מיני סיבות), נכון לעכשיו מילאתי את הטפסים ויש לי כל מה שהתבקשתי לשלוח וזה מוכן לשליחה.. הבעייה היא שאמרו לי שאם עד עכשיו לא שלחתי אז לא נשארו לי מקומות ואין טעם לשלוח עכשיו כי במילא לא יהיה לי מקום.. מה אתם אומרים יש טעם לשלוח? יש מישהו ששלח לאחרונה את הטפסים וכן נשאר לו מקום?

kuki37

New member
ועוד משהו..

אם אני שולחת להם עכשיו את הטפסים יזמינו אותי לריאיון בכל מקרה או שמיד הם אומרים לי שאין לי מקום אז גם אין טעם לבוא לריאיון???

nomi17

New member
תשובה

כדאי לך לשלוח את הטפסים וללכת לראיון, תמיד יש שינויים של הרגע האחרון ובהחלט יש סיכוי שיהיה לך איפה לשרת. אם את באמת רוצה לעשות שירות אז תשלחי-אין לך מה להפסיד. בהצלחה

kuki37

New member
אוקיי תודה..

אני חושבת שבכל מקרה אני קודם אתקשר אליהם ואברר לפני שאשלח, חבל לי סתם לשלוח ושלא יתייחסו לזה בכלל את יודעת אולי אילו שאלות שואלים בריאיון?

nomi17

New member
שאלות ריאיון

שואלים אותך למה בחרת לעשות שירות לאומי, למה בחרת לעשות בתחום שבחרת, מה את עושה בזמנך הפנוי, תחביבים כל מיני שאלות כאלה. אני לא כל כך זוכרת מה שאלו אותי.

kuki37

New member
אה זה בערך כמו השאלות שיש בטפסים

את רוב הפרטים כותבים בקורות חיים.. זה אפשרי לשנות תחום אחר ממה שבחרתי? כלומד כבר סימנתי הכל בטפסים אבל אני רוצה לשנות

kuki37

New member
שאלה נוספת

הבנתי שתחילת השירות היא בספטמבר, בצסא למשל הרבה פעמים דוחים את התאריך גיוס, גם בשירות לאומי זה ככה? כלומר אם נגמרו המקומות שירות אז יכול להיות שידחו לי את השירות לכמה זמן עד שימצא לי מקום? אמרו לי שאם אין מקום עד לחודש ספטמבר אז אני צריכה לחכות עד שנה הבאה כדי להירשם שוב

nomi17

New member
תשובות

יש אפשרות לשנות את התחום שבחרת, כשתבואי לריאיון תגידי את זה למראיינת שלך, כי גם ככה בכל מקרה הם יציעו לך מקומות רק כשתבואי לשם אז זה לא בעייה לשנות. יש סיכוי שתתחילי את השירות אחרי ספטמבר, בעיקר אם את שולחת את הטפסים יחסית מאוחר, זאת שמשרתת איתי התחילה באמצע חודש ספטמבר , אל תקחי כל מה שהם אומרים כמשהו מוחלט כי תמיד יש שינויים.

kuki37

New member
אני פשוט ממש מודאגת שלא ישארו מקומות

ושלא יהיה משהו שאני רוצה, דווקא בגלל שאני שולחת די מאוחר יחסית בטח כמעט לא נשאר כלום ואני אצטרך להישאר עם מה שיש =\\ תודה מאמי מחר אני מקווה לדבר איתם וסדר הכל לילב טוב =]]

תבררי אם יש בכלל את מה שאת רוצה. .

הם בטח יענו לך ואז תחליטי אם ללכת לראיון,כי אני הלכתי לראיון ובסוף לא היה מה שרציתי

למעלה