אני מעדיפה את הגרסה שלנו היא הרבה פחות מסובכת מפרזנט סימפל פרוגרסיב פסט פרפקט כוסומו.
ש שוקוהולית New member 21/5/12 #23 אני מעדיפה את הגרסה שלנו היא הרבה פחות מסובכת מפרזנט סימפל פרוגרסיב פסט פרפקט כוסומו.
ש שוקוהולית New member 21/5/12 #28 הזמנים שלה פשוטים, הזכר/נקבה זו הבעיה. |(וזה שלכל כלל יש מיליון יוצאי דופן, אבל זה קיים גם באנגלית.)
A aesu New member 22/5/12 #32 אי פעם ניסית לנקד בעברית? איי מין, תסתכלי על השטויות האלו: http://niqqudrules.tripod.com/
ש שוקוהולית New member 22/5/12 #44 הקטע המעצבן עם ניקוד זה שיש יותר מדי דמיון כאילו, קמץ ופתח עושים את אותו הצליל, צירה וסגול עושים את אותו הצליל, למה צריך את כולם?
הקטע המעצבן עם ניקוד זה שיש יותר מדי דמיון כאילו, קמץ ופתח עושים את אותו הצליל, צירה וסגול עושים את אותו הצליל, למה צריך את כולם?
B BadaBing2 New member 21/5/12 #22 היי! הייתי מספרת בשמחה אבל אין לי מושג מה! יש לי love-hate relationship עם חצי מהדמויות כי זה גלי! אבל הפייבוריטים שלי בד"כ זה קורט בליין ורייצ'ל לגבי השחקנים, אני אוהבת את כל הקאסט כ"כ 3> אוו, והווה זה בהחלט אחלה זמן חע
היי! הייתי מספרת בשמחה אבל אין לי מושג מה! יש לי love-hate relationship עם חצי מהדמויות כי זה גלי! אבל הפייבוריטים שלי בד"כ זה קורט בליין ורייצ'ל לגבי השחקנים, אני אוהבת את כל הקאסט כ"כ 3> אוו, והווה זה בהחלט אחלה זמן חע
G gayhighfive New member 21/5/12 #17 אוימיגאד הכינויXDD ברוכה הבאה! אני הודיה ואני מקווה שתהני בפורום המטורלל שלנוD::
A A TotalGleek New member 21/5/12 #29 אלוהה לך! התקבלת לפורום . והווו גיפים! הכינוי שלך מושלם . והיי , אני ניצן!
G gayhighfive New member 22/5/12 #41 היייי שלחתי לאבטיח (אני עדיין מעדיפה שיקראו לה בננה) את אותו גיף בלי להשים לב *גייהייפייב*