היי שלום היי!

BadaBing2

New member
היי שלום היי!

מקווה שזה בסדר לפתוח הודעה חדשה? אין לי מושג בחוקים האפלים של פורומים אבל בא לי להצתרף אליכם!
קוראים לי דשה ואני בת 19 ואני נאלצת להתמודד עם אהבה בלתי נשלטת לגלי למרות כל הבעיות והכאב הרגשי שזה מביא לי

קליין הם הflawless OTP שלי לנצח נצחים ואני לא מוכנה רגשית לפרק האחרון ו...עכשיו נגמר לי מה להגיד אז אני אפרוש לי אבל אני מקווה שתקבלו אותי D:

Nati17S

New member
ברוכה הבאה :))

ברוכה הבאה לפורומנו הקט. שתיה וכיבוד מימין, פסלון קרח של קליין משמאל. מקווים שאת משוגעת, תהליך השילוב יהיה קל יותר

BadaBing2

New member
אוי לא!

מה אם אני לא משוגעת מספיק?! מה אם אני לא אשתלב?? *בורחת*

נ.ב לא באמת ברחתי

ותודה :)

AccioMoon

New member
אוהבים אותך דשה!

(נשבעת, המשפט הזה "אני נאלצת להתמודד עם אהבה בלתי נשלטת לגלי למרות כל הבעיות והכאב הרגשי שזה מביא לי" תקף לכולנו וזה הכי קבוצת תמיכה בעולם)

ברוכה הבאה:)
אני אור.

BadaBing2

New member
היי אור :)

שמחה על ההזדהות! נחמד לא להיות הפסיכית היחידה :p

5ifi

New member
i spy a GIF lover

ועל אף שמאז שקפאו הגיפים זה הרבה פחות כיף-
אני מעריכה את המאמץ.
יו אר מוסט דפנטלי ורי וולקאם אינדיד.

גיף בחזרה

ושאלת היכרות תמימה:
קליין או כריסקולפר?

BadaBing2

New member
you spy correctly

למרות שבטח בעתיד לא יהיה לי כוח להשקיע P: סתם מנסה להוציא שם טוב בתור חדשה

ולשאלתך אני עונה- קליין. תמיד קליין. כמובן שהרעיון של כריסקולפר מקסים ומושלם וכו' וכו' אבל זה שיפ פחות.. מציאותי? והרבה יותר קל לאהוב את קורט ובליין ביחד כי הם כ"כ מתאימים :)

neurotica

New member
שלום לך!

היי, אני מאיה, מנהלת קבוצת התמיכה.
ברוכה הבאה! אני בטוחה שתשתלבי פה (עצם זה שאת חובבת קליין כבר נותן לך כמה וכמה נקודות
).
לגבי חוקי הפורום האפלים - יש לינק סגול (ואפל) למעלה שמכוון אותך לתקנון הפורום, מוזמנת לעיין בו.

BadaBing2

New member
הלו מאיה!

הלינק בהחלט אחד האפלים שראיתי כנ"ל לגבי החוקים! למרות שציפיתי לקבל לפחות טקס חניכה מגניב! טוב נו

תודה על הקבלת פנים

y a m i girl

New member
שכחת את החלק הכי חשוב!

-זריקת הנייד מתחת למדרגות הנעות בעזריאלי. כי זה לא קרה כבר הרבה זמן...

aesu

New member
הלווו!

באת למקום הנכון.

אני שקד. תספרי עוד על עצמך- דמויות\שחקנים\זמנים אהובים?
השתלבות נעימה!

aesu

New member
אף אחד לא שאל אותך

זה לא חבל שיש לנו רק 3 זמנים לבחור מהם, ואילו באנגלית יש איזה שמונים זמנים רק לעבר? #מנסהלהעבירנושאמהפשלהשלי

למעלה