היי שלום אני חדשה

מה יש לך שאין לי?

אני פשוט זוכרת שבנות הציקו לי ו,בנים רק הסתכלו ונהנו. את נראית טוב?

זה לא קשור למראה החיצוני....

אני מדברת על דבר אחר. על ההפקרות. זה הכל. אגב, אין לי מושג מי החברות שלך, אבל יש לי הרבה חברות ואף אחת לא מציקה לי, להפך, הן רק רוצות בטובתי. ברור לי שלכולם יש אינטרסים, אבל האינטרסים של הבנות לא הורסות לך את השם. (אם את מבינה למה אני מתכוונת) אגב, אם את רוצה תמונה שלי אני יכולה לשלוח לך בפרטי אבל רק בערב כי אז אהיה בבית. אני מבטיחה לך שאת תתענגי....

גמני יכול לקבל תמונה שלך?

מפטיח לא להציק טוב.. אולי רק קצת.. אפשר להיות המרצה שלך?(או סתם חברותא?)

כן

תתקשר אלי, ואני אפנה אותך לתא הקולי, תשאיר 80 הודעות ואבקש מהמזכירה לחשוב 100 פעמים אם לענות לך או לאו.... 28 טובים חיים, אתה בין החברות הטובות שלי.... אוהבתותך.

אבל למה "חברה"? אני גברר!!1

אני מוחה נמרצות על הפיכתי מגבר פורה שוקק חיים לנערה עלמת חן שופעת אנרגיות מיניות מרוחה בשמנים אודם מייקאפ מסחרה ושאר מני ירוקות ולך יוצאת מדעתך דתך!! או השד יודע, אני גבר מסוקס שני מטר תשעים ,עיניים בצבע ים המלח ,שיער גולש הונגרי פנוי לאירוח בסופי שבוע בביתי בהרצליה פיתוח , אשלח את הנהג בוריס לקחת אותך מעזרת הנשים של האדמו"ר מסטרפלס.

אחרי ההודעה הזאתי ליוצאת מדתה

אתה כבר לא חבר ולא חברה שלי. ימותו הבוגדים. הגבוהים. השיעירים. המסוקסים. ההונגרים. ההרצליינים. וה'בוריסים'

כי הפכת אותי ל"חברה " שלך.

והרי יודעת את שאני גבר עז פנים ובברית שלי היית הראשונה שנדחפה ליד המוהל ובדקה את אורך הסכין ואפילו השחזת אותו ליתר בטחון ולא נחה דעתך עד שהשלמת את המלאכה ואני נשארתי עם חצי תאוותי בין רגליי.

זה נורא!!!

לפני שאני מתחילה לכתוב אני מבקשת לא להיעלב לי. אני במשך היום צופה בפורום ורואה את כל ההודעות, החל מאפריל11 (שהתאפקתי לא להגיב שמא היא לא תיפגע...) אבל משום מה ההודעה הזאת, וההצעה הזאת - דיגדגה לי איפה שהוא ולא יכולתי להיתאפק יותר. רוב היוצאים לעולם החופשי (ואני לא מדברת ספיציפית על בנות) מחפשים 'לפרוק עול', לעשות את כל מה שהם לא יכלו לעשות כשהיו כבולים באזיקי הדת. אבל מה שכואב לי שלפעמים מאבדים אנושיות, מוסריות, או את הכבוד (גם של אחרים). אחותי, יצאת מהבית, תשתדלי לא להיות ילדת רחוב. תשמרי על עצמך אל תסתובבי בין דירות (קל וחומר לא של בנים) כותבת מי שבאמת אכפת לה. כי גם אני הייתי כזאת.

מסכים בטירוף

בקשר לאלו שזורקים את המושג אינטימיות לפח הזבל, כי זה כלום או הכל. זה מגעיל אותי. שונא את זה ומתרחק מאנשים כאלו. במקרה הזה מדובר מן הסתם בעוד איזה משועמם שסיפוקו בחיים הוא לקבל מסרים אישים נוסח.. "שלום, אשמח מאד לארח אותך בביתי, מספרי הוא בלה בלה בלה. נ.ב. שומרת נגיעה?"

בתש1

New member
לא מסכימה בטרוף

משום שאנשים שיצאו מהקהילה והחברה בה חיו שנים רבות..שינו את תפיסת החשיבה שלהם בעקבות תובנות והבנות שונות..אנשים כאלה..הם אנשים אנטי מוסכמות..אנטי מלעשות מה שכולם עושים..אנטי בלא לחשוב על מה שהם עושים..(ולא הכוונה לאנטי בקונוטציה שלילית) כל הדברים שסטודנטית הזכירה..מדבר בדיוק על אותן מוסכמות שונות ומשנות שהחברה שלנו יצרה וממשיכה ליצור... ולכן הגדרות של מוסריות,(כי תכל'ס אין כזה דבר,וזה רק מוסכמות חברתיות) כל הענין של גברים נשים..הבלאגן שעושים מסקס..וכל השאר..אלו דברים שהאדם שחשיבתו עצמאית יותר ושונה, לא הם אלו שישפיעו עליו.. נ.ב אתה שומר נגיעה?

יש מוסכמות חברתיות גם בעולם החופשי

יש גם ענין לשמור על כבוד שלך ושל אחרים בעולם החופשי. יש גם את הענין של 'לשמור על השם הטוב שלך' בעולם החופשי. גם בעולם החופשי יש קו מסוים, דרך מסוימת, נכון שהיא יותר ליברלית מהדת, אבל עדיין יש מגבלות. מה שאני כתבתי זה כשבנאדם יוצא מדרך פרימיטיבית (דת, קל וחומר היהדות) לעולם ה'חופש' - הוא מאבד את עצמו לפעמים כי הוא רוצה לבלוע את העולם. הכל קורן וקורץ לו. עד שהוא מתאזן. נ.ב. שמירת עיניים את שומרת?

בתש1

New member
איזה קו מסוים את מדברת?

הסתכלי קצת החוצה מעבר לארץ ישראל הקדושה..הסתכלי על כל המדינות ברחבי העולם..החל מארהב וסיים באירן..ואחכ תנסי למצוא קו מסוים "בעולם החופשי" כהגדרתך.. כל אחד דרכו שלו..כל אחד עם הבנות שונות..וכשאין משהו מסוים שהוא מוחלט. .הכל לא מוחלט.תפנימי את זה.. יש אומנם דפוס שכדאי לאדם ליצצר לעצמו על מנת שיכול איכשהו להסתדר עם החברה שסובבת אותו..אך כל זאת יעשה לא בגלל יש איזו שהיא דרך מסוימת שהיא נכונה..אלא, סתם כי הוא אינטרסנט והוא רוצה להקל על חייו ועל האינטרקציה שלו עם אנשים.. אין לי בעיה עם אנשים מוסרים (אגב, אני כזאת ) יש לבעיה שבאים ועושים אותה אמת מוחלטת בעולם כל כך יחסי.. נ.ב אני שומרת עיניים,נגיעה-לא נראה לי..

אז שוב חזרנו לאותה נקודה שהתווכחנו

פעם שעברה. בכל מדינה ומדינה יש מוסכמות חברתיות שונות. (ישנן גם דומות) ואת הרי נתת את הדוגמא: "כמו הקניבלים שאצלם מקובל לאכול בשר אדם, ואצלנו לא". אז בבקשה, בואי נתרכז על ארץ ישראל. את יצאתי לגמרי מהענין, את מנסה למשוך אותי לוויכוח טחון באיזשהו מקום, אני לא מדברת על המוסכמות החברתיות עצמן. לא אכפת לי אם הבנאדם מייצר לעצמו דפוסי התנהגות כי הוא אינטרסנט או לאו. אני מדברת על הקיצוניות וההפקר שהבנאדם (ברוב המקרים) - מגיע אליו. (ממוסכמות מסוימות של הדת שהוא היה בתוכה, ולא משנה מה המוסכמות!!!) אם לא הבנתותי עדיין אני מוכנה לבוא אליך הערב ולהסביר לך .... הבעיה שאת שומרת עיניים. נו, טוב, אגע בך.

שבי 83

New member
הלווו, לא לקלקל לנו את הבנות

בהערות על צניעות ושמירת נגיעה.
מספיק שמירת לשון אחרי המשפט של רמון.

rigoletto111

New member
אם זה מה שמציעות הבישניות..../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה לפורום ! אני מקווה שבגילך ההשפעה של ההורים כבר לא כל כך משמעותית על חיי היומיום שלך

למעלה