היי שוב

היי שוב

נשמע קצת טיפשי אבל אולי נארגן יחד עצומה של המון חתימות ונשלח בדרך כלשהי ללירז? שנראה לה שיש לה המון מעריצים שרוצים שתחזור לאלופה? זה גם יחמיא לה שיש לה המון מעריצים :)

מאיה911

New member
תקשיבי...

דבר ראשון- לירז עושה דברים אחרים (דיסק ואולי סרט בארה"ב) היא שיחקה באלופה עונה 1 והיה מגניב והכל אבל זה ניגמר!!!!! למה אנשים מסרבים לקלוט את זה?! ואני לא מדברת רק עליך זה פשוט קרה כבר הרבה פעמים. דבר שני- ניראה לי הייתה מתישהו עצומה לזה.

גישה שלילית

ההפסד כולו שלנו. אין לי ספק שהיא עסוקה בדברים רבים נוספים ואני מאחלת לה המון בהצלחה אבל מי אמר שניסיון לא יביא איתו הצלחה?

אבל, כבר עשו

עצומה בנושא- ולירז ראתה את זה! היא אמרה שזה מחמיא לה! אבל היא אמרה שהיא תחשוב על זה, אך כפי שאת רוצה בכל זאת היא לא משתתפת!

אוקיי אבל

ישנם דיבורים על חלוקת העונה ל2 חלקים כאשר בחלק ה2 ישובו כול הדמויות הראשיות הוותיקות. על זה אני מדברת. חוץ מזה שאין צורך להתעצבן לכולנו פה אתו אינטרס.

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifענו לך...../images/Emo207.gif3 תמונות מ'ריסים'../images/Emo9.gif

סתם היה לי משעמם..אז צילמתי כמה תמונות מריסים, אבל רק 3 יצאו נורמאליות
1

A t z a

New member
וואי שתי הראשונות מדהימות ממש!!!../images/Emo80.gif

תודה
ואממ חבוב, חלאס עם העצומות,זה לא כאילו זה מה שיגרום ללירז לרצות להפסיק לעבוד על דיסק ולחזור למשהו שהיא החליטה(ואני בטוחה שהיא חשבה על זה טוב מאוד) לעזוב....

למעלה