היי שוב

ליאורה21

New member
היי שוב

מצטערת להטריד אותך שוב אבל קרו דברים והייתי חייבת לשאול אותך! זה סיפור קצת ארוך אבל אנסה לסכם בקצרה-זה קשור לחבר האחרון שלי שאמרת לי עליו שזהו קשר חזק מאוד שעוד יחזור אז רציתי להגיד שהוא ואני נפרדנו פעמיים ובפעם האחרונה שנפרדנו זה היה בהסכמה הדדית כי אמר שאהבתו אלי פגה וזה היה מוזר לי מאוד כי כמה ימים לפני כן אמר שאוהב אותי והוא מתנהג אלי כמו פעם. בגלל כמה צירופי מקרים שאותם לא אפרט אני חושדת שהוא מסתיר ממני משהו ולכן נפרדנו ואולי המציא שאין אהבה יותר מצידו. לכן הייתי רוצה לדעת אםם הוא מסתיר ממני משהו חמור שלא רוצה לפגוע בי?הוא אמר שיש מספר דברים נוספים שהובילו להחלטתו להיפרד ולא רוצה לפרט אותם כי זה עלול לפגוע בי.ניסיתי לשכנעו להתוודות והוא סירב.הוא מטבעו עקשן! תאריך לידתי הוא 11.12.80 ושלו הוא 8.8.78 שמו הוא משה ואני ליאורה סליחה שזה ארוך עכשיו העניין הזה מתחיל להטריד אותי ברצינות! תודה!

F r i d a

New member
היי ליאורה

הקשר הוא חזק מאוד, אני לא רואה נתק מוחלט ביניכם. אל תנסי ללחוץ עליו שיספר לך מה הקטע, נפרדתם בהסכמה, כל אחד ממשיך בעיוון שלו, ואין לך מה לחקור אותו. הוא בטח מרגיש ממש טוב שהוא רואה את התגובות שלך, נראה כאילו שהוא כל הזמן בודק. תגידי לו יופי ובסדר, גם בשמי.

ליאורה21

New member
את משהו!

זה באמת נכון שהוא בודק אותי!כבר היו מצבים שהרגשתי הוא בודק אותי אך לא הבנתי למה הוא עושה זאת אם נפרדנו בהסכמה מלאה ואמר שאינו אוהב אותי.. דבר נוסף האם את רואה שהוא קנאי בטבעו?הוא מעולם לא עשה לי דברים מתוך קנאה חס וחלילה אבל לפעמים נדמה לי שהוא קנאי.. את מותק!!

ליאורה21

New member
דבר אחד לא ברור..

אבל לא הבנתי הוא לא מסתיר ממני דבר?? אני שואלת משום שחברה אחת אותה חשבתי לחברתי הטובה טוענת שהוא עבד עלי במשהו ומסרבת לומר לי מהו הדבר הזה ואני כועסת עליה כי היא חברה שלי ואמורה לרצות בטובתי היא אמרה שאגלה לבד וזהו.מיותר לציין שיחסיי איתה התערערו באחרונה לא רק בגלל זה...שמה הוא אלינור 3.2.1980...אז אם היא צדקה או מה??לא יודעת למה להאמין! ממני ליאורה

F r i d a

New member
מה פתאום, לא נשכחת

לא עניתי באמת כי הייתי עסוקה. יש לו קטע של קנאה, לא אובססיבי אבל קנאי לך. בקשר ל"חברתך", אני ממש אוהבת את אלו שיודעים עבורך מה טוב לך וממה תיפגעי וממה לא. צאי מזה, היא חושבת שיש לה כוח והיא מתמרנת. כשהיא תבין שזה לא מעניין אותך לא יהיה לה עם מה לשחק.

ליאורה21

New member
../images/Emo12.gif

וואלה...חברתי היא חברה שלי כבר מכיתה ז´ ובאמת היינו חברות טובות אך כנראה בגלל שינויים שהיא עברה היא השתנתה וקשה לי איתה כעת..אני רוצה להשאר אתה בקשר כי למרות הכל שתינו חשובות אחת לשניה ולא הייתי רוצה שנתנתק..אז אם בכלל את יודעת מה יהיה גורל הקשר שלי איתה?אבל תגידי לא הבנתי מדוע היא אמרה שהוא שיקר לי?אולי היא יודעת משהו שאינני יודעת? דבר נוסף באמת זה לא מפריע לך לתת ייעוץ בחינם לכולם?אני רואה שאת מוצפת בהודעות מפה לשם..את באמת מלאך אם את עושה את כל זה בחינם.. יישר כוח! ליאורה.

ליאורה21

New member
היי שוב

גיליתי עוד דברים שמאוד מטרידים אותי וזה הסב לי אכזבה רבה! החבר שהיה לי גילה לי שיש חברות שמשחקות אותה חברות והוא שמע ממקורות שהן מספרות עלי דברים לא מחמיאים(זה לא הפליא אותי) והוא לא יכול לגלות לי אך רמז שמדובר בחברתי שדברתי עליה מקודם..ואני נורא מבולבלת מזה!אני גם מבולבלת ממנו לא יודעת מהם רגשותיו האמיתיים אלי ומה הוא חושב עלי. כעת אני במצב רגשי מבלבל ולא יודעת מה לחשוב עליהם!אני רק יודעת שצד אחד צודק וכנראה זה הוא אבל אולי זאת האהבה שמדברת מגרוני.. להזכירך תאריך לידתי הוא 11.12.80 של החבר לשעבר משה- 8.8.78 של חברתי אלינור - 3.2.81 ןאם זה נכון בקשר לחברתי אז אילו מניעים יש לה לעשות זאת?!

F r i d a

New member
לזרום הלאה

תתנתקי מכל מה שקורה מסביב כי זה לא עוזר לך לראות את הדברים בצורה ברורה. מה זה משנה מה אומרות החברות.... התככנות הזו לא בשבילך. תתעלי מעל הכל, זה אמנם קשה אבל חבל על האנרגיות שלך. תמקדי את עצמך סביב הדברים שחשובים באמת.

למעלה