היי שוב

• פותח הנושא ID3D
  • פורסם בתאריך

ID3D

New member
היי שוב

לא, לא באתי להעלות תמונות מפגרות שלי שמתקרבות יותר ויותר לרמה של שניצלים באריזת חיסכון (שמישהו יסביר לי מה הקשר!!) שאלה (נראה לי שכבר שאלתי אותה): מישהו יודע איך אפשר לבנות משחקונים קטנים בתלת מימד בעזרת 3dmax??? יש איזה שפה מיוחדת בשביל דברים כאלה או משהו שאני צריך להתמקד עליו בכל מיני שפות??? או שבכלל זו שאלה מיותרת וזה עסק רק לחברות המשחקים כמו ea ubisoft ועוד... אפרופו EA היום גמרתי את המשחק שלהם הרי הוא הארי הפותר כל תעלומה ואבן ה sorccers\philosephers הוא היה נורא קל והתבאסתי שהוא נגמר כל כך מהר למרות שבמקום לגמור אותו ביום השלישי שיש לי אותו הייתי יכול לגמור אותו קודם אם לא הייתי מבין קודם שהמשחק נתקע כל פעם ואני צריך להתחיל מחדש את הכל רק בגלל שבחרתי ב software rendering ולא direct3d support

ID3D

New member
טוב נראה לי שאני אסתדר

נצאתי לינק בפורום שפות תכנות

תשמע תראה

בצורה עקרונית אתה יכול להתחיל ללמוד C++ ולשים דגש על אלגוריתמים תלת מימדיים פוינטרים של RT ואקטיב איקסים של אופן ג´י אל אבל לחילופין אתה יכול להתפשר קצת על איכות וללמוד את דירקטור 8.5 ואת שפת לינגו אפשר לשלב שם סרטונים תלת מימדיים שנעשו במאקס ואם אתה שולט בלינגו אפשר לעשות שם דברים נפלאים ולחסוך לך כמה שנות לימוד אם יש לך את שנות הלימוד האאלה ואתה גם מכיר VRML אז אתה יכול להעזר ב-expresion controler בשביל להעביר ל-C את פקודות האנימציה

למעלה